0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Çarşamba günü kızım ameliyat olacak ama çok korkuyorum ilaç tedavisi fayda etmedi gelişim geriliğide var doktor geniz eti yapıyor çok sık hastalanması ve dirençli ateşi bu yüzden ameliyat şart artık dedi 3 yasına 2 ayı var bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim yeğenim oldu çok küçük bir operasyon canım zaten doktor yönlendiriyor sonrası için çok şık hastalanirdi ateslenirdi .... Simddi maşallah öyle olmuyor normal grip nezle falan ama ateşlenmesi gitti .... 2 haftada bir doktorlarda idiler şimdi 13 yaşında nefes alması düzeliyor beyne oksijen daha iyi gidiyor 
(1 puan) tarafından
Biz de aynı durumdayız artık yaptırıcam dedim ama çok küçük diye korkuyorum sadece birde sonrasında agrı sızı kanama olur mu diye endişeleniyorum
tarafından
Benim yegenimde 4 yaşında oldu yanma gibi oluyor çok uzun zaman oldu ama hatırladığım bir dönem sıcak bir dönem soğuk şeyler yedi ağrı kanama olmuyor dikiş falan olmadığı için rahat olsun için zaten uyutup yapıyorlar sonrası için çok iyi oluyor
-Reklam-
0 oy
(25,369 puan) tarafından
Ben olmuştum canım korkma çok basit bişi
0 oy
tarafından
Benim oglumda 3 buçuk yaşında burnu tıkanıyor doktor dedi burun eti büyümüş ilaç verdi kullandık geçti ama şuan tekrarladi rahat nefes alamıyor çocuğum ne yapmamız lazım yani bizimde mi acaba geniz etidir

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 825 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
1 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birhilall (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.

Kategoriler

1,471,627 soru

24,101,200 cevap

332,421 kullanıcı

...