0 oy
83 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (561 puan) tarafından
Kızlar fiayatlar malum herşey almış başını gidiyor bana evde yapabilecegim güzel bir tarif verebilir misiniz 

2 Cevaplar

0 oy
(1,334 puan) tarafından
Canım domatesleri irice doğruyorsun kısık ateşde domatesler ezilene kadar karıştırarak kaynatıyorsun sonra ılık şekilde ilk once az bilandırdan geçirip sonra elinle süzgeçden geçiriyorsun kabuklari ve cekirdekleri ayrılıyor geçirdiğin domatesi tekrar tencereye alıp ocakda yine tuz ekleyerek kısık ateşde kaynatıyorsun salça kıvamına gelince alıyorsun sıcak olarak kavanoza vakumluyorsun 
(561 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Biz salcalari irice doğrarken kalın posetlerde iyice gunletiriz güneşte eriyince onu süzgeçten gecirip sıkarız sonra zinilere döküp güneşte kuruyana kadar günlük karistira karistira suyu çekene kadar bekletiriz günlerce sürer ve zahmetlidir
(561 puan) tarafından
Teşekkürler canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
+2 oy
14 cevap 333 göst.
19 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Fatma0203 (403 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 236 göst.
10 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.

Kategoriler


1,477,233 soru

24,180,612 cevap

336,313 kullanıcı

...