0 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
Kizlar 6 senelik evliyim 3 yasinda kizim var esimle severrk evlenmedm mecburi olarak sebebini sormayin ama asla sevemiyorm hersey gozume batior defalarca ayrilma esigine geldm ailem baski yapior esim skntili bi insan 2 evlilik yapmis bnden once 2 cocugu var birini gormuor digeri kaynanada ilerde bna sknti edecekler o cocugu en ufak biseyde bagiran elindeki maasin hesabini bilmeyip para yok dien kendi cikip gezen vs.evliligi isdemiorm cok sogugum ama ailemede gidemiorm gelin var evin icinde bide off akil verin 

6 Cevaplar

0 oy
(532 puan) tarafından
O çocuğu bana sıkıntı edeceklerdeki kasıt ne ben anlamadım da 
(340 puan) tarafından
Aynen bende oraya takildim simdi babasının evine gelmek istwmesiyse onunda hakkı illa ki bakaxak eksigini gediğini karsilamak sevgi verip vakit harcamak zorunda
(14 puan) tarafından
Yani bna gelmeyeceni soylediler anneside hayatta ama eminm sknti olacak onu kasdettim
(532 puan) tarafından
Gelse nolur ki çocuk sonuçta ne günahı var bende eşimin ilk evliliğinden oğluna bakiorum. Seve seve de bakıyorum rabbim için bakarım günahsız melek onlar . İnan sorun olmuyor bazen sırf ona kol kanat gerdigim için rabbim beni mükafatlandiriyor diyede düşünürüm başıma güzel bişey geldiğinde :)
(14 puan) tarafından
Haklisn ama cocuk buyutme ortami olarak kufur eden dik basli  o tarz bna uyum saglayabileceni dusunmuorm
-Reklam-
0 oy
(340 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm ne desem bilemedim Rabbim yolunu acsin ins
(14 puan) tarafından
Amin oma siginiorm baska kmsem yok
0 oy
(5,424 puan) tarafından
Yani baya zor durumda kalmıssın demek ki bu adamla evlenmısın bilemedm allah kolaylık versin
(14 puan) tarafından
Aynen ole mecburdm
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Evde ek işe başlama sansın varsa basla yavas yavas sana ozguvenını getirecektır zamanla ılerletırsın kendı ayaklarının uzerınde duruncada cıksr gıdersın boşanmak istiyosan bunun ıcınde kendınr zemın hazrla darp raporu sana ve eve maddı manevı bakmaması vs he rtürlü şiddeti raporla boşanacagın zaman önüne koyarsın donuna kadr alırsın o zaman eşek gibi öder sana sende keyfıne bakarsın
(14 puan) tarafından
Gidecek yerim yokki cnm
(2,704 puan) tarafından
Canm bılıyorm işte bunun ıcın dıyorm ya kendı ayaklarn uzerınde durabıl tazmınatta alrsın maaş ve onla geçinmeye calısırsın cocugada zaten ayrı odemek zorunda ıhtıyaclarnı
(14 puan) tarafından
Bana bu evi birakmaz cikarr ailemn yaninada gidemiorm evde gelin var kalabaliklar ev kiralari ucmus durumda
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Neyin aklı canım ayrılacaksın yada karşına alıp konuşacaksın 

Benim eşimin 2.evliliğiyim ben bir kızı var o kadar sorun yaşıyorum ki şuan keşke diyorum olmasaydı kaynanam kayınpederim nişanlıyken atıp tuttu bizde kalır zaten annesinde sana zararı yok ama yalan eşime dedim bir daha çok üzecek birşeyle karşılaşırsam durmam diye ailemde bu konuda uyardı biraz düzeldi sende dene
(14 puan) tarafından
Suanda o konu hakkinda herkes sessz ama sknti olack ilerde eminm
(6,435 puan) tarafından
Başına gelmeyen bilemez seni çok iyi anlıyorum herkes bilmeden annelik iç güdüsüyle yaklaşıyor ama kınayan herkesin başına gelsin inşallah
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Hadi severek evlenmedin niye cocuk yaptin canim ne denirki ailenin sahip cikmasi gerekir 
(14 puan) tarafından
Mecbur kaldm deim bazi seyler anlatilmior evlilik olumcada cocuk oluor keske bole olmasaydi
(7,470 puan) tarafından
Ah canim ya allah feraklik versin ne denirki
(393 puan) tarafından
Burda kimse kimseyi kimseyi tanımıyor mecbiriyetini merak ettim acikcasi
(14 puan) tarafından
Daha once tecavuze ugradim ailem baskici aile oldugu icin soleyemedim bni kabul ettigi icin bu adamla evlenmek zornda kaldm amac evlenip ayrilmis olmak o donemde babam kanserdi  bu sekilde isin isinden ciktm cunki bni anlayan kimse yoktu
(7,470 puan) tarafından
Ah canım ya içim gitti allah belasini versin o pisliğinde

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 611 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ocakk (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
1 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,050 soru

24,177,697 cevap

336,199 kullanıcı

...