0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (369 puan) tarafından
Benim çağan normalde cok yemez zayıf alerjisi vardı yedirene kadar sırtım kopuyor falan yaı baya emek eziyet ıcındeyım. Neyse ilk defa 1 kilo aldı 5 ay sonra benim ***** koca dedıkı aksam bu kız kilolu tasıması zor. Halbuki ınanmazsnz adam 195 100 kilo kızdım bende.. Nasıl oyle dersin nesi kilolu ben niye tasıyorum. Bide kalıplısın yanı yuh dedim. Neyse az once biraz muhallebi yaptım kıza yedirdim bitti. Derken Bı anda aglama krizine girdi ve aglamasına müteakip kustu hepsini şoka girdim ben kahroldum o an cok koru kustu ve aglama krizine girdi hıcbırsey yokken. Nefret ediyorum bu adamdan ya kesin anası bu lafları öğretiyor Allaha havale ediyorum. Acaba nazarı mı değdi cağama yoksa denk mi geldi. Not hep kusan biri degil. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
En çok anne babanın nazarı dehermis olabilir . Sürekli nas Felak oku .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sürekli iştahsız olan bebeğinin vücudunun verdiği bir tepki diye düşünüyorum kocanın nazarı değdiğini sanmıyorum bu arada nazara inanırım 
0 oy
(54,107 puan) tarafından
nazari degsede anasiniin öğreteceğini sanmam☺️
(369 puan) tarafından
Kızım hala yürümüyor. 1 yasında acaba annesi mı dediki kız kilolu diye yürümüyor. Eşim nereden bilecek ki kıiolular yürümez cunku kafası basmaz yanı biliyorum.
(1,450 puan) tarafından
Fesatca düşünürse nazar olur. Belki torun için olumlu şekilde demiştir oyle deme.
(54,107 puan) tarafından
sanmıyorum desin benimm kizimda kemikli iri hep ben kendim derim kemikli baba tarafi diye
(2,568 puan) tarafından
Kuzum bir yaşında yürücek diye bir şey yok benim oğlum 14 aylıkken yürüdü akrabamızınki 15 aylıkken yürüdü. Zamanı vakti gelince yürür. Takılı kalma. Bol bol dua oku. Laflara da takılı kalma. Bebeğinin en güzel anları. Bu anlara geri dönemicez sen bebeğine adepte ol. Bol bol öp . Çok hızlı büyüyorlar :))
(54,107 puan) tarafından
aynen her bebek farkli 13 aylik yürüdü benimkide
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Babasının nazari mi değecek 
(1,450 puan) tarafından
En çok anne baba nazarı değer kanka
(3,238 puan) tarafından
Allah korusun evlatlarımızı  bunu da öğrenmiş oldum:D
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Nazar etmş olabılır oku cagana derken adımı cagan anlamadm
(369 puan) tarafından
Hıhı adı çağan ;)
(2,704 puan) tarafından
Aaaa değişikmiş sevdım adıyla yasasın kuzum❣️
0 oy
(8,227 puan) tarafından
Ben herkesten uzak yaşıyorum kaynanam da eşime bir şey demez ve bunları ben de yaşadım. Yani çoğu bebek durduk yere ağlayabilir. Kusabilir. Bebek sonuçta. Su kaynanaları bi salın artık kadına desen ben ne alaka der yani 
0 oy
(5,424 puan) tarafından
Tesadüf olabilir canm :) bi de 1 yas gec değil yürümesi için benm kızımda 13 bucuukta felan yürüdü 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,323 göst.
17 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
32 cevap 637 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Onlygirl (592 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 216 göst.
0 oy
12 cevap 201 göst.

Kategoriler