0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (995 puan) tarafından
Kızlar kızım Kasım ayın da tam üç yaşına giricek yarın krese başlıcak sınıfı 18 kişilik kulağında altın küpesi var kulağına asla dokundurmuyo küpelerini sevdiği için ama ben biriyle oynarken Bi yere takılır öğretmen görmez hepsi çocuk sonuçta birbirlerine zarar verir diye korktum Bi sizce çıkartmali miyim çıkartmam biraz zor olucak çünkü kızım izin vermiyor asla 

8 Cevaplar

0 oy
(269 puan) tarafından
evet cok kucukmuş daha minik bi küpe takabilirsiniz dikkat cekmeyen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Top küpeyse kalsın bir zararı olmaz 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Top küpe takabilirsiniz hem deliği kapanmaz bizim ilk okuldayken kulakta küpe takilma vs yüzünden sadece top küpeye izin vardı onunda klipsi düzgün birşey olmalı 
0 oy
tarafından
Bi sey olmaz allahin izniyle kuzum cikarmana gerek yok bnce
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Almanya'da benim çocuklarımın kreşinde küpe , kolye, bileklik ve benzer aksesuarlar yasak 

Genel olarak yasak burda. Açıklaması da ; yaralanma ,boğulma tehlikesi 

O yüzden kesinlikle çıkarırım yasak olmasa da, kulagından duşebilir başka bir çocuk yutabilir bin bir türlü şey
0 oy
(4,287 puan) tarafından
Benim kızımda yarin başlayacak onun de kupesi var ama klipsli takilacagini zannetmiyorum bakalim öğretmeni biseu derse ona göre uyum sağlamaya çalışırız 
0 oy
(402 puan) tarafından
Öğretmenler ilk toplantıda istemediklerini belirtiyorlar zaten canım. Bence şimdiden çıkart hepsi küçüçük aklı ermeyen çocuk birinim dikkatini çekip çekse çocuğunun canı yanar. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 208 göst.
0 oy
6 cevap 48 göst.
27 dk önce Alışveriş-Hediye kategorisinde Pakize333 (4,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 407 göst.
0 oy
4 cevap 245 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,404 soru

23,933,112 cevap

324,140 kullanıcı

...