0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar kaynanam kaynatam la birlik oturuyorum. Sabah kahvaltı yaptık 3 ümüz 20 aylık kızım da bizimle beraber yaptı. Çocuğun yemeği bitmediği halde kaynatam aldı kendi odalarına götürdü bişey demedim kalktım sofrayı topladım mutfaktayım kızım ağlıyo odada duyuyorum çağırıyorum çağırıyorum ses vermiyorlar çocuğu da yollamıyolar yanıma odaya zaten girmem. Duysunlar diye kapıya kadar gittim çağırdım hala ses veren yok mutfağa geri döndüm en az 20 kere çağırdım yani yanıma gel yanıma gel diye. En son çıktılar odadan kızım hala ağlıyo tekrar çağırdım kaynanamın kucağında biz balkona çıkalım diyo beni duymamazlıktan geliyorlar. Girdim içeri aldım çocuğu mutfağa geldim kapıyı kapattım çocuğa bağırdım annen olarak gör beni falan diye yani aslında onlara diyorum ama duysunlar diye çocuğa diyorum hani. Neyse kaynatam çıktı kaynanam geldi hayırdır çocuğu niye alıyorsun ne diyorsun falan dedi. Şu çocuğun annesi değilmişim gibi davranmayın artık dedim 50 kere çağırdım yanıma yollayın dedim. Senin yengen kaynanasının kaynanasının yanında bağırıyo mu çocuklara dedi bağırıyo tabi dedim anası yurduna koymak zorundasınız dedim biz eşek başı mıyız diyo asıl ben eşek başı mıyım cevap bile vermiyorsunuz dedim senin sesin çok çıkmaya başladı biz sustukça dedi. Çıldırdım bişey demedim artık kapattım konuyu. Haksız mıyım ben anlamadım Bi yorum yapın lütfen. Hep bu şeklide oluyo buna benzer şey Bi kaç gün önce de yaşandı beni duymamazlıktan geliyorlar hep çocuğum üstünde hiç Bi vasfım yok resmen 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok haklısın cnm. Allah yardımcın olsun. İns kendi evinize cikarsiniz
(87 puan) tarafından
Daha 1 sene burdayım maalesef
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu evin sahibi biziz, hanımı da annesi de benim  demek istiyorlar işte. Niye birlik oturuyorsun bilmiyorum ama evler ayrı olunca küfür de etse insanın umrunda olmuyor ya. Yarın öbür gün çocuk annesine anne diyor diye kendilerini yırtar bunlar. Çok haklısın, büyüklerin yanında iyi dahi olsalar anneler otorite kuramıyor. Tek hatan onlara kızıp çocuğa bağırman. Hiç gerek yok. Zaten yüz göz olmuşsunuz, onlara kız. 
(87 puan) tarafından
Kendi çocuğumu benden soğutuyolar böyle yaparak nefret ettim artık 2.5 senedir beraberiz ev üstüme üstüme geliyo artık
(6,435 puan) tarafından
Benim kızım kaynanama yada halasına bazen anne diyor çıldırıyorum ya hiç sevmiyorum nedense böyle şeyleri
(87 puan) tarafından
Bizimki de öyle babaannesine anne diyo ama o sürekli babaanne kızım diye düzeltiyor o yüzden takılmıyorum şimdi yeni yeni anne baba demeye başladı babaannesine
0 oy
(157 puan) tarafından
evi ayırma durumun varsa ayur canım bu böyle yüürümez çocuğum kahvaltıdsı bitmeden odata alıp kapatmakta ne oluyo alma izin vermem girer alırım odaya gerekirse  yani hayırdır  ben annesiyim çocuğumu ağlatmaya hakları yok kışın bizde kalıcak kaynanamla kayın babam  o zaman bende kuralarımı belirticem zaten 
(87 puan) tarafından
Çocuk daha yemek yiyo dedim güzelce tınlamadı bile. Eşimden geçiyo bu işte dese ki karışmayın annesi nasıl istiyorsa öyle yapsın diye zaten yapamazlar ama o beni uyarmayı tercih ediyo çocuğu onlardan esirgiyomuşum. Böyle yaparlarsa esirgerim her şey karşılıklı sonuçta
(157 puan) tarafından
valla eşinde onların yanında olduğu için el kızı muamelesi görüyosun sende  doğal olarak ailesini  yaptıkları çok normal seninki anormal karşılanoyo bizdede buna benzer haller oluyo ama ben lafımı çekmiyorum herkesin bi düzeni var  bian önce inşallah evini ayırırsın canım kendi düzenin olur
(87 puan) tarafından
Aminn daha 1 senem var evimi ayırmaya nasıl sabrederim bilmiyorum
0 oy
(620 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm çok zor daha neler olur Allah bilir
(87 puan) tarafından
Daha ne olur bilmiyorum ama sabır bitti yaşım 22 valla en az 35 hissediyorum
(620 puan) tarafından
Ben 5 sene çektim inşallah sende ayrılır kendine göre bir düzen kurarsın birlik olmak gerçekten zor cnm
0 oy
tarafından
Ayyyy eşim ilk zaman beni eltimle kiyaslardi kaynanamda....  Bir yaptı iki yaptı başta farketmemisim 3 de farkettim o gitmez o yapmaz ... Dedimki  o onu yapmazsa ben yaparım o fatmasa ben Ayşenur um sen abinin esi gibi olabiliyor musun dedim sustu ... Esimede eğer bir daha yengem şunu yapar sende yap dersen altından kalkamayacagin bir laf söylerim sonra bosarim seni dedim ..... Susma ayrıca kizina bagiracagina git onlara bağır .... Madem kızını alıp içeri gitti sofrayı elleme bile çocuğunu almak içinde gir içeri ezdirmeyin kendizi
(87 puan) tarafından
Ya sesim çok çıkmıyo oldu bişey yapmadığım halde. Eltim olacak bunlara ana avrat sövmüş şimdi konuşmuyorlar ama arkasında bile kötü laf etmiyo
tarafından
Ah ah
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun,, inşallah en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın
(87 puan) tarafından
Aminn teşekkürler
0 oy
(8,278 puan) tarafından
İyi yapmışsın valla çocuğu hakkında susan , sinen kadınlara gıcık oluyorum ben 
(87 puan) tarafından
Bu çocuk gökten inmedi ben doğurdum bunu dedim. Eltim evine bile yollamıyo çocuklarını 1 senedir görmüyorlar torunlarını benim kızımı himaye altına almaya çalışıyolar
(8,278 puan) tarafından
Sevsinler etsinler hiç bir zaman çocuğumu mahrum etmem ona da karşıyım ama herkes haddini hudununu bilsin ne demek çocuk ağlarken annesinden sakınmak ya saçmalığın daniskasi
(87 puan) tarafından
Kendilerini çok mükemmel gördükleri için o çocuğun anneye ihtiyacı olabileceğini düşünemiyolar ama sadece 1 saat evde olmıyım adım kadar eminim bakmazlar
0 oy
(8,778 puan) tarafından
Canım 1 sene uzun bir süre değil ama evde olursan çok problem olur. Bebeğin büyükmüş. Gir işe çalış hem zaman geçer hem para biriktirirsin. Kendi evinize çıkarsınız. Birlikten kuvvet doğar 
(87 puan) tarafından
Eşim kesinlikle çalıştırmak diyo hem de ben kaynanam güvenip de çocuğu bırakmam iyice soğuturlar benden
0 oy
tarafından
Haklısınız da çocuğa niye bağırıyorsunuz?
(87 puan) tarafından
Onlara söyledim aslında ama kızıma söyleyerek sırf duysunlar diye
tarafından
İyi de kızın muhatabının kendisi olmadığını, onlara laf carptirdiginin farkında olabilir mi Allah aşkına ya? Şu an onun anladığı "anne bana kızdı"
Biraz akıl, biraz mantık, baskasina kızıp hirsinizi el kadar bebeden çıkarmayın.
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Sen çocuğuna bağırma canım odaya neden giremiyorsun kapıyı tıklat aralıktan gel annecim de al çocuğu kavganda yerinde olmuş diş göstermesen çocuğu sahiplenecekler resmen
(87 puan) tarafından
Çocuğu öyle Bi hale getirmişler ki onlar varken beni gözü görmüyo soğuttular benden
(6,435 puan) tarafından
Ah zor diyorum ya benim kızım anne diyor bazen o bile zoruma gidiyor bu kavgan iyi olmuş bundan sonra wcye gitsen yanında götür odaya kapanmalarına izin verme allah bilir ne anlatıyorlar
(87 puan) tarafından
Oyun oynuyorlar çoğu zaman biliyorum ama bugün ne yaptılar anlamadım ağladı baya
0 oy
(342 puan) tarafından
Cnm hersey seninn elinde hergün al kizini odaya götür aksam olsun veya ne zmn yatmaya götüreceksen lavaboya götüreceksen her zaman konus onunla sana düskün olsun onlarin yanina gitmesin. Senin yanindan aliyor sen bisi demiyorsun suc sende ac agzini kimden korkuyorsun ben cocuga yemek veriyorum önümden alma cocugumu de. Nereye gitsen cocugunu yanina al odaya giremem ne demek cocugunu onlarla yanliz birakma direk dal odaya benim kizimi kaynanam veya kaynatam alacak ve ben odaya giremicem? Kapiyi calmadan girerim alirim kizimi umrumda olmaz dünya.. esin bisi derse onlarin yaninda esinede kiz beni el mi görüyorsunda beni eziyorsun desene. Izin verme seni ezmelerine
(87 puan) tarafından
O zaman da saygısız olurum eşimle aramı bozarlar ki zaten akşam şikayet ederler bağırdı çağırdı diye. Sırf eşimle onlar yüzünden tartışmak istemediğüm için susuyorum çoğu şeye
(342 puan) tarafından
Iste bu yüzden kaybedeceksin cnm onlar veya esin seni hic düsünmeden tartisiyorlarsa sen neden esin icin susmak zorunda kaliyorsun. Kendini onlara ne kadar ezmelerine izin verirsen o kadar ezerler. Ben senin icin diyorum cünkü bende herseye sus pustum yeterki huzurum kacmasin diye ama sonra olan bana oldu psikolojikmen cöktüm simdi laf mi atiyor bende atiyorum esimle de haklıysam tartisiyorum artik susmak istemiyorum hepsi bana HASTALIK olarak dönecek degersizler icin
(87 puan) tarafından
Zaten 22 yaşındayım kendimi 30 35 hissediyorum ruhum yaşlandı artık. Eşim bile diyo hiç cilven yok 30 senelik evliler gibi davranıyorsun diye ama bu tarz şeyleri yapabileceğim ortamımda yok psikolojimde
(342 puan) tarafından
Iste kendini yipratma cnm kimseden korkma hakliysan tartis herzmn mesafe kur ayni evdeysen bile cok konusma cok anlatma . Kizinida kaynatanla yanliz birakma hic kizini hep  kendine cek

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 420 göst.
0 oy
9 cevap 396 göst.
20 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dijle (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 368 göst.
0 oy
4 cevap 194 göst.
7 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,097 puan) tarafından soruldu

Kategoriler