0 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde (93 puan) tarafından
Kızlar merhabalar benim kızım 2 aylık tam 3 aya girdik 20 günlğktü kabız oldu hala kabız tuvaletini 3 4 gün yapmayınca aşırı huzursuz oluyor uyumuyor mesela sabah 4.30 da başladık kalkmaya bu saat oldu 10 dk 5 dk yatıp uyanıyor tuvaletini de yaptı ama uyku sorunu çok fazla olmaya başladı özellikle bu ara bebegin ize uyku damlası kullandınız mı hiç herhangi bir zararı var mı öğrenebilir miyim? 

26 Cevaplar

0 oy
(1,831 puan) tarafından
Daha çok küçük kolik olabilir benim kızımda komikti yüz üstü egzersizi yaptırdım ilk aylarda kendi kendine dönmeye başladığında gaz sorunu kalktı o aylarda bizimde gecemiz gündüzümüz karışmıştı ama hiç vermeyi düşünmedim zararlıdır diye tahmin ediyorum araştırmadım sonuçta uyuşturucu bi etkisi olmalı ki uyutsun bol bol masaj öneririm karnının iyi doydugundan emin olmak lazım yüz üstü egzersiz öneririm sabır 4. Ayı gibi geçmişti bizim gaz sorunu
(93 puan) tarafından
İnşallah canım sagol
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından

2 aylık bebekten bahsediyorsun daha dünyaya alışma zamaninda. 2 yıldır uykusuzluk çekiyorum ama hiçbir zaman kullanma taraftarı olmadim mühendisioglu ınstagram hesabi bakarsan o adam içeriğini incelemis

image

0 oy
(363 puan) tarafından
Ana baba olurken o bebeğin uyumayacaginj biliyoruz deliksiz 3saat uyku 24saat ayakta tutuyor beni eşinizden yardım alın çocuğa ortak bakın ve ev işi vs bırakın uyuyun o sırada baybay gibi damlalar uyuşturucu etkisi yapıyor sakın böyle saçma birşey yapmayın çocuk aç gazlı kolik veya rahatsizsa uyumaz çocuklar denek tahtası değil emiyorsa ardından mama ver 60cc bebeğin anne sütü alıp in güne kadar bile yapmaması normal beşikte değil koynunda uyut uyku arkadaşı ver kokunun sindigi bir tülbent veya kıyafet bak nasıl uyuyacak 
0 oy
tarafından
Bebeğim kolikti 20 aylık olucaz hala uyumuyorz ben hiç kullanmayı düşünmedim bu damladan vefaat eden bebek haberi okumuştm bnce sizde kullanmayın 
0 oy
(6,847 puan) tarafından
 Can bebeğin çok küçük bn benim kız on gün boyunca yapmazdı sadece AAnne sütüyle besleniyorsa 7 gün hem mama hem süt ile besleniyorsa on gün yapmaması normal .

Uyku ilacindansa istersen bunun için götür hastaneye . Ama. Normal ve daha uyku düzeni oturmamış bnm kız 14 aylık çok geceler sabahladim . Sabret seninde gecicek zor günlerin 
0 oy
tarafından
Benim 1 ve 2yasında baybay damlası kullanıyom senin çok küçükler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 607 göst.
0 oy
8 cevap 1,052 göst.
2 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Es25 (4,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 288 göst.
0 oy
10 cevap 1,111 göst.
8 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hediye&HM (6,847 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,557 soru

24,112,672 cevap

333,056 kullanıcı

...