+1 oy
1,592 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (208 puan) tarafından
Kızlar ya kabul edilmez diyerek e devletten başvuru yaptım kocamın soyadiyla kızlık soyadımi da kullanicam diyerek. Ve nolmus bilin bakalım başvurum kabul edilmiş eşim de bilmiyo bunu eskiye çeviremez miyim ya kimseye belli etmeden sksksksksj ölüceemmm

29 Cevaplar

0 oy
(1,326 puan) tarafından
Ne var bunda ben iki soy isim kullanıyorum kızlarım tek yani ne sorun olabilir ne kadar saçma bir düşünce 
-Reklam-
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Neden yapıyon neden vazgeçmiyorsun düşünemedin mi onaylancagını 
(208 puan) tarafından
Düşünemedim bacım düşünsem zaten yapmam onaylanmaz zaten dedim ama işte şans bana böyle bir yerde güldü
0 oy
(487 puan) tarafından
Hiçbir fikrim yok canım umarım ya eşin kızmaz yada düzeltebilirsin :) postunu görünce eşime dedim başvurular kbul ediliyormuş önceki soyadını alayım mı diye tepkisini ölçmek için aaall dedi gayet normal:) ama almayı düşünmüyorum tabi öyle uzun isim soyisim uğraşamam;)
(208 puan) tarafından
Düzelir inşallah ya :))
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Ben iki soy ismidr kullanıyorum ama sen gibi yapsaydım tek olana ekletseydğn bizim ewde savas cıkardı 
(208 puan) tarafından
Sanırım bizimkinde de :)) o yüzden düzeltmem lazım genelde kavgalarda haklı olan taraf benim bunun ters dönmesini istemiyorum savunamam kendimi :)))
(9,232 puan) tarafından
Şimdi sordum eşime.ilkten tek soy isimde öyle kalır ayrılık bile olur dedi
0 oy
(23,817 puan) tarafından
Bekardim evlendim değişti eşimin soyadında düzeltme yaptırdım bir daha değişti benimki de sıkıntı iş yerinde vs sorun olmasa birlikte kullanmayı isterim bu o kadar da abartılacak bir şey degil sonuçta kizlik soyadı eşinden öncede vardı sadece onu kullansan belki sorun olur ama ikisini birlikte kullanmak en doğal hakkın 
(208 puan) tarafından
Baştan böyle yapsaydım sorun olmazdı canım da sonradan yapınca kestiremiyorum ne olacağını
0 oy
tarafından
Bende o şekilde kullanıyorum şuan iki soyadım var neden sorun olsunki 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Kimligini gidip degiştirmezsin olup biter 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 225 göst.
7 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,024 göst.