0 oy
321 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (589 puan) tarafından
Sorum yukarda :)

13 Cevaplar

0 oy
(4,523 puan) tarafından
Yazlık kışlık diye alışveriş yapmam ne hoşuma giderse onu alırım ya da sipariş veririm ama genelde hangi mevsimdeysem o zaman alışveriş yaparım 
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Kız kisi halletmeye çalışıyor herkes sen yazlık diyorsun:Dya ben de hiç sonrasına alışveriş yapamıyorum çünkü takip edemiyorum yorumlara bakayım hele☺️

tarafından
Çünkü şuan yazlıklar indirimde. Kışlık almak mantıksız zaten
(14,147 puan) tarafından
İşte yapamyrm ben takip edemyrum çünkü:⁠-⁠D
0 oy
(13,441 puan) tarafından
Yazliklari kis basinda kisliklari yaz basinda alirim. Sezon sonunda yanj
tarafından
Aynısı ben ;)))
0 oy
(634 puan) tarafından
Ne yazı kız kış geldi yaa
(13,441 puan) tarafından
Tamam iste yazlik alma zamani :)
(634 puan) tarafından
Dahalık biriye çıkamadık eşim gelsinde okul alışverişine cikicaz
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Ben e bebejden aldim takim felan bisiler canim kisliklar ates oahasi ya idare edecez artik. Gezmeligimiz yok kışlık 
0 oy
(2,638 puan) tarafından
20 gün önce LC Waikiki de indirimlerden aldım seneye giysin diye büyük büyük.
0 oy
(4,809 puan) tarafından
Dün lc ye ugradim yazliklari indirime koymuşlardi 1 yazlık tulum aldım kısa kollu sort şeklinde 80tlden 56ya düşmüştü kızım şuan 11.5 aylık 24-36ay aldım. Geçen internetten de 2nci ürüne %60 indirim vardı ordan da sortlu gömlekli bi takım aldım. Açıkçası sezon dışında alışveriş yapmak daha mantıklı. Kızımın kişliklari geçen sene kış sonu almıştım ve iyiki almışım şimdi almış olsaydım en az 2000tl daha fazla verecektim 
(4,434 puan) tarafından
Ayını nasıl hesap ediyorsunuz peki ben cesaret edemiyorum ya küçük olur elimde patlar o zamana falan diye siz neye dikkat ediyorsunuz seneye alırken mesela
(4,809 puan) tarafından
Vallah kızım hep ayina göre giyindi şuan 11.5 aylık bu kişliklari 12-18aldim lc tam kalip zaten hatta denedim biraz uzun bile geldiler. Bu yaz için karışık 18-24 24-36 aldım yine lcden. Kızım 9.5kg 78cm.
(4,809 puan) tarafından
Az çok bebeğinin gelişimini biliyorsundur ortalama ayda kaç kg alıyor boyu vs nasıl uzuyor birde her markanin kalıbı farklı biraz hangi markadan aldigina bağlı mesela ebebek daha dar kalip lc tam kalip h&m daha bol çalışıyor
(4,434 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Ben kendime kotondan aldım indirim vardı thisrt Ler falan 50 TL idi baya alışveriş yaptım. Ben kış.gelirken yazlık yaz gelirken de kışlık alışveriş yapanlardanm

Ama arada da ne hoşuma giderse alırım 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Genelde kışın halletmiş oluyorum kızımın yazliklarini kendime pek birşey almam alırsam da yazın alırım .
0 oy
(808 puan) tarafından

Yaz bitiminde yazlık kış bitiminde kışlık almak en mantıklısı aslında ama beden hiç bulamadım bu zamana kadar alayım dedim ama geçen dönem uyku tulumu alacaktım geldiğim gün çalışana sorduğumda geçen hafta kaldırdık dediler yine alamadım yazın yazlık kışın kışlık almaya devam :D

0 oy
(6,157 puan) tarafından
Sezonun modasi neyse oyle gidiyorum yaz  Sezonu basinda kis Sezonu basinda alırım
0 oy
(14,950 puan) tarafından

Şimdiye kadar hiç öyle derdim olmadı da simden sonra olur ama kestiremiyorum bizim ufakligi baharın bi mont alırız artık  :)

0 oy
tarafından
Geçen yıl kış biterken indirim vardı  şubat- Mart'ta LCW ve e bebekten aldım . 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 217 göst.
+1 oy
1 cevap 82 göst.
+3 oy
12 cevap 403 göst.
1 Nisan 2025 Diğer kategorisinde _GuRbET_ (14,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 420 göst.
5 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu

Kategoriler