0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kızlar doğumdan sonra hasta bezi mi kullanayım yoksa normal pet mi siz kaç gecelik aldınız hastaneye neler götürdünüz ben çoğu şeyi tamamladım ama hala biraz eksiğim var bebek için neler hazırlamam lazım ilk defa özele gidiyorum diğer 2 doğumum hep devlet hastanesinde oldu  doktorumun istedikleri :)) 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Depend çok rahat oluyor özelde doğum yapmadım bilmiyorum o yüzden ama ben bebek için 4 takım götürmüştüm 3  ünü kullandım bez emzik kullanacağım için emzik 
(15 puan) tarafından
Fazla birşey götürmeye gerek yok ozaman benim doktorumun istediklerini ekledim canım resime bak :))
tarafından
Evet ya fazlası gereksiz oluyor takımların içinde hep alt vardı ayrı olarak götürmedim ben zıbınlı alt üst takımdı hırka yelek giymedi zaten hastane sıcak oluyor gerek duymadım ben kendim için götürmüştüm ben çok işime yaradı
-Reklam-
0 oy
(393 puan) tarafından
Bende kalayim surda bakim neler lazim
0 oy
(805 puan) tarafından
3 depend aldım sadece sezeryan olacağım. Bide hasta bezi getirecek arkadaşım o kadar. 2 pijama düğmeli biri şortlu. Bide lohusa elbisesi o kadar. 3 iç çamaşır alt. Sütyen vs koymadım kullanmam. 
(15 puan) tarafından
Canım resim ekledim bak bunlar gerekiyormuş
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Depend cok rahat oluyo canim 1 gece kaldım bi paketi komple koydum sezeryandı benimkiler,özel diye ekstra bise koymaya gerek yok  :D normal hastane çıkışı bi battaniye yeter dogum için 
(15 puan) tarafından
Resim ekledim bak canım bunlar gerekiyormuş
(9,610 puan) tarafından
Anam ben doğumdan hemen sonrasını soruyosun sandım yani dogumdan hemen sonra bebek icin ne almam lazim diye anladim,hem sana hem bebegin için bi çok şey lazım diğer dogumlarinda götürmedin mi bunları
(15 puan) tarafından
Bebek için aldım canım bir tek ana kucağı kaldı ve beşik kaldı
0 oy
tarafından
Ben depend almadım özel de doğum yaptım istediğin kadar hasta bezi veririz dediler 3 tane falan kullandım eve çıkınca büyük boy ped almıştım onlarla devam ettim.

Tuvalete gidince hasta bezi ile çok zor oluyor 
(15 puan) tarafından
Resim ekledim bak canım bunlar gerekiyormuş
tarafından
Ped büyük boy alabilirsin canım. Hastane hasta bezi veriyor olmalı. Ben ameliyat tan çıkınca ebeler kendileri bağladı. İlk kaldirmaya geldiklerinde de tekrar yenisini bağladılar ihtiyaç oldukça işte dediler. Ama senin hastane o konuda nasıl bilmiyorum kuzum bı konuş bilgi alm depend çok pahalı gereksiz pahalı yani

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,770 soru

24,144,526 cevap

334,618 kullanıcı

...