0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (180 puan) tarafından
İnternetten iş buldum adam dedi ki amazonda ürün yerlestiriceksin ürünlerin stoklarını kontrol edeceksin dedi alıcılarla iletişim halinde olacaksın dedi kimlik resmimi aldı banka hesap dökümü istedi verdim Amazon müşteri temsilciliği ile görüştüm 72 saat içinde hesabınız açılacak dedi acaba bu adamlar benim adima satıcı hesabı mi açmaya çalışıyorlar çözemedim sizce kizlar

5 Cevaplar

+1 oy
(6,077 puan) tarafından
Tamamda amazonda sen kendinde satış yapabilirdin aslında kargolamayı bile onlar yapıyor sen ürünü alibaba tarzı yerlerden ucuza alıp amazona yolluyorsun onlar senin adına satışını yapıyor sen parana bakıyorsun başkasıyla girişmek biraz sıkıntılı.. 
(180 puan) tarafından
Kuzum ürün alacak şuan param yok öyle satış yapamam da oğlum 2 yaşında evde ürün duzenliceksin falan vs dedi daha öncede Trendyol da o bölümde çalıştığım için yaparım dedim ama inşallah dolandirilmam
(6,077 puan) tarafından
Tamamda amazon ürünleri kendisi bünyesinde saklayıp kendisi kargoluyor
(180 puan) tarafından
Ali express gibi bir şey değil mi Amazon acaba sadece bez almistim ben bir bilgim yok
(6,077 puan) tarafından
Onun gibi ama şöyle amazon çok büyük bi şirket ali baba ali express gibi yerlerden uyguna toplu ürün alıp amazona gönderiyorsun onlar senin adına depoluyor ve kargoluyor.. Bu konuda bikaç video izlemiştim inan çocuğum küçük olmasaydı alım satım yapardım oğlum biraz büyüsün diye bekliyorum
(180 puan) tarafından
İş tirt çıktı kuzum zaten adam bana farklı anlattı
-Reklam-
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Kız kimlik resmini niye verdin. Onla her haltı yapabilir 
(180 puan) tarafından
Amazon istedi kuzum
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Ayy nasıl bütün bilgilerini verirsin ya inşallah dolandırici degillerdir 
(180 puan) tarafından
İş iş derken bir gün dolandirilicam :/
0 oy
(3,787 puan) tarafından
Hıı bilmiyom endişelendim
(180 puan) tarafından
Bende bı killandim da bilemedim:/
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Ben cesaret edemezdim ne olur ne olmaz
(180 puan) tarafından
Kuzum daha once başka yerde de çalıştım aynı şeyleri istemişlerdi çalışmıştım sorun yoktu da bunda bı killandim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,173 soru

24,108,191 cevap

332,812 kullanıcı

...