0 oy
2,188 göst.
Diğer kategorisinde (155 puan) tarafından
Kızlar kızlar çok kötüyüm şuan komşuma memlekete giderken çiçeklerini sulaması  için anahtarımı bırakmıştım iki gün eşim eve geldi haber etmeyi unutmusum şimdi bana küsmüş böyle hatayı sen yapmayacaktın bir müddet konuşmayalım dedi ben çok kötüyüm bir saattir ağlıyorum böyle birseyin nasıl affı olur ki nasıl affettirebilirim ki kendimi onun akşam girmeyeceğini bildiğim için galiba rahat davrandım bende  offf ya kötüyüm işte anlatacak akıl alacak kimsede yok icimde bir kurt kemiriyor ne yapacammmm

24 Cevaplar

0 oy
(13,671 puan) tarafından
Çok saçma bir kaç hafta önce en yakın komşumun annesi hastaneye kaldırıldı günlerce hastanede durdular kardeşleri şehir dışın da yaşıyor bana mesaj attı  eşin evde mi diye olmadığını söyledim sanırım ocağı açık bıraktım erkek kardeşim de uyuyor sana zahmet olmazsa bakar mısın dedi çıktım baktım sizin komşunuzun düşüncesi çok kötü yerinizde olsam bidaha muhatap olmam
-Reklam-
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Kadın haklı ya eşin duştan falan çıkmış olaydı kadın da kimse yok diye pat diye girseydi haklı kadın ben olsam bende konuşmazdim seninle 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Bence komşun haklı bende olsam belki bir süre mesafemi koyardım 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,772 soru

24,063,657 cevap

330,263 kullanıcı

...