0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (435 puan) tarafından
Kizim 8 9 aylikken kabizlik sorunlarımız baslamisti ne yaptiysak gecmiyordu doktora gittik tahlil herseyi yaptik ama temiz cikti sikdi 23 aylik olduk sorunlarimjz gene başladı 2 3 gunde bir kabiz oluyor süte su karistirip verin dediler oyle yaptim bugday ekmegi yediriyorum meyvesi sulu yemegi suyu yani kabiz yapmayacak ne varsa hepsini yapiyorum ama artik üzülüyorum bu hallerine neden kabiz yapiyor.bilmiyorum hic bisiye alerjiside yok artik kafayi yemek uzereyim

4 Cevaplar

0 oy
(3,154 puan) tarafından

Süt verme benim kızımda kabizdi doktor surp verdi geçti kızım 33 aylık SOKOL DİYE sağlık ocana sor yazar canım kullanmanı uygn görürse al kullan 3 güne fayda etcek meyve suyuyla çünkü bildin yağ şurup böyle afedersn salçalı yemek yağı gibi isterse korkma önce yağı sonra ishal gibi içini bosaltcak çocuk ve poposuna kuyruk sokumuna kadar kremle çatlamasın canım geçmiş olsun bana doktor kabız diyeti verdi kızıma listeyi atiyim bak canım

-Reklam-
0 oy
(681 puan) tarafından
Canım oğlum 10 aylık kabız olur bazen zeytin yağıyla yaptığım patates kızartmasından 5 7 tane yediriyorum sorun çöüzülüyor probiyotik kullanırken hiç kabız olmazdı doktor bırak dedi alışsın artık diye bıraktık kabız oluyor bazen malesef 
(435 puan) tarafından
Ilac kullanmak istemiyorum kuzum aliskanlik yapiyor sorma ya nasil cozucez bunlari bilmiyorum
0 oy
(3,154 puan) tarafından

Bak bu liste canım 

imagebbana bunu ve dediğim şurubu çocuk doktoru verdi

(435 puan) tarafından
Saol canim ama sütte süt degilki cok cok az var icinde eger icmezse hayatta uyumaz yirtiyo kendinj
(3,154 puan) tarafından
Hmm az ver o zaman canım kefir versen süt diye canım
(435 puan) tarafından
Denedim canim maalesef tadini artik bilediginden icmiyor :(
(3,154 puan) tarafından
Meyveli falan belki sever canım yada laktozsuz süt al canim
0 oy
(2,781 puan) tarafından
1 seneden fazladır aynı sorunu yaşıyoruz. Tahliller falan da temiz çıktı. Sürekli ilaç kullanıyoruz ilacı bıraktığım anda yine kabız. Önceden sebze şorba falan yedirebiliyordum iki üç aydır asla yemekte yemiyor ben de ne yapacağımı şaşırdım artık. 
(435 puan) tarafından
Ayni sorun kuzum ayni corbayi sveerdi icmez oldu ne yapcami bilmiyorum bende maalesef
(2,781 puan) tarafından
Valla ben de bilmiyorum canım şaştım kaldım iyice. 3 ay duphalac kullandık sonra kendi doktoru başka ilaç verdi şuan onları kullanıyoruz ve 2-3 sene sürebilir dedi. Her gün çorba yerdi şimdi ağzına birşey sürmüyor yese de hep kuru. Gastroenteroloji tahlil yaptı birşey yok dedi başka birşey de yapmadı.
(435 puan) tarafından
Allah analara sabir versin cocuklarada şifa

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 52 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
6 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 264 göst.

Kategoriler

1,473,926 soru

24,131,791 cevap

334,073 kullanıcı

...