0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (805 puan) tarafından
Pazartesi tam 40 haftalık olacağım. İri bebek bu yüzden hem devlet hem özel sezeryan dedi. Doktorum istersen yarın da yapabiliiz dedi ben tam 40 olsun istedim. Şuan biraz kötü oldum ağlıyorum. Neler yapmam lazım 2 gün içinde. 

4 Cevaplar

0 oy
(280 puan) tarafından
Devlette ol bence ......
(805 puan) tarafından
Özeldeki doktorum emekli başhekim bide arkadaşım da girecek doğuma fotoğrafçı da . Devlette doktor yok üstüne bir tane var o da olacağı belli değil. Zaten iri bebek herkes özeldeki doktorumun sezeryanini övüyor
tarafından
Nasıl devlette doktor yok sezeryani ebe yapacak değil ya elbette doktor yapacak
(805 puan) tarafından
Düzgün doktor yok manevi annem kadın doğum da çalışıyor sadece bir tane var düzgün o da tüp bebek. Bide benim başımda refakatçi eşim olacak. Ailemden kimse gelmiyor doğuma fotoğrafçı giremiyor bunlar devlette yok malesef. Manevi annem bile özel de ol diyor sürekli.
(280 puan) tarafından
Yani devlette kimseyi almıyorlar ne refakatçi ne bisey özelde banyo ediyordun herkes giriyor
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Sezeryan yapmak kotu birsey degil. Aglanacak birsey asla degil. Oncelikle bunu bilmelisin canım. Hem devlet hem özel sezeryan dediyse dr lara guvenmelisin. Normal olacak diye hem bebegin hem kendi hayatını tehlikeye atamazsın. Bu 2 gunde bol bol dinlen. Yat uzan. Son kez cantanı kontrol et o kadar. Ve en onemlisi keyfini cıkar. Cunku 2 gun sonra hayatının aşkıyla tanışacaksın. 
(805 puan) tarafından
Aglamamim sebebi eşim durduk yere trip atıyor yarını istemedim diye. Gebeliğimin başından beri her an yanımda ama ben kendimi o güne hazır hissediyorum çünkü doğum tarihi hep 12 Eylül gördüm sanırım o yüzden. Riske atmak istemedim bende o yüzden pazartesi olsun dedim. Ne sancım ne suyum nede nişanım hiç birşey gelmedi. Sanki çok yalnızım gibi yarın dogursam kabul edemem gibi geliyor kendimi hep 12 Eylül hazırladım gebelik psikolojisi sanırım
(12,026 puan) tarafından
Cnım bir tehlike yoksa dur. Nasıl rahat olacaksan ha yarın ha obur gun. Bakma sen kocana da erkekler bir tuaf bu konuda. Eski esimde neler yaptı bana dogumda. Bak bir tarafıma bile sallamadım. Trıp yaptı. Git bakayım obur tarafa cekemem simdi seni dedim adlı adınca.
(805 puan) tarafından
4 kilo üstünde çıkıyor hep tabii altı da olabilir ama hem devlet hem özel aynı ölçüyor bide devlette ki tüp bebek doktoru. O dedi ilk sezeryan diye özeldeki doktorum normali beklicem dedi ama sürekli kilo alıyor genetik bide. Kafası kocaman kendisi büyük. Risk almak istemiyorum hayalim nromal doğumdu ama nasip değilmiş. Belki onu görünce bu sinirim geçecek hayatım değişecek. Bide 3 4 kişiyi aradım kimse açmadi telefonu haber vermek için o da etki etti.
(12,026 puan) tarafından
Bacım dr lar sezeryan diyorsa var bir bildigi. Benim oglanda da normal istiyordum ben. Dr la ta 37 ye kadar normal bekledik. 38 de gebelik kolestazı oldum. Hemen doguma aldı. Bir baktı kiloya usb de 3800 gösteriyor. Asla normali zorluyamam dedi. Ki oglumun dogum kilosu 4600. 3800 dediler 4600 dogdu.
0 oy
tarafından
İnsallah bende boyle 40 haftaları gorurum daha 29 olcaz anca ama erken dogmasini istemiyorum korkuyorum ilk cocugum 28 de dogdu yine erken dogum riskim var 
0 oy
(13,443 puan) tarafından
Bende 39+4de sezeryan oldum canim 4250 kilo ile. Spinal oldum cokda guzel gecti valla hic canini sikma. Benim doktorumda sonuna kadar bekleyelim dedi benim nisanim geldi 39+4de sezweryana alindim o gun
(805 puan) tarafından
Bende spinal düşünüyorum inşallah hemen toplanirim ilk kez bıçak altına gireceğim
(13,443 puan) tarafından
Benimde ilkti oglumda canim suan 2.yolda :) Allah veriyor kolayligini :) kilon falan nasil
(805 puan) tarafından
81 kiloyum 19 kilo aldım. Bebek de şuan 4 kilo civarında çıkıyor. Pazartesi o heyecanı tadacagim artık :)
(13,443 puan) tarafından
Bende 74le doguma girmistim canim sonraki surec rahat gecti valla boyum 1.57 bu arada.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 196 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
6 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
0 oy
18 cevap 467 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ozlem52 (105 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,779 soru

24,144,702 cevap

334,623 kullanıcı

...