0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bildiğiniz üzere Daha doğrusu postlarımdan okuduysanız oğlum **** olmuştu ve **** tedavisine başlamıştık bugün cildiyeye gittik kontrole Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun uyuzumuz geçmiş sadece hijyene ve Kükürtlü sabuna devam edeceğiz Allah'ım düşmanıma bile vermesin Bu arada **** olan arkadaşlar varsa strese girmeyin gerçekten düzenli eczanenin yaptığı krem  ve hijyenle beraber çok çabuk atlatılabiliyor Bence bütün losyonlar gereksiz sadece eczanenin yaptığı kür ile atlattığımızı düşünüyorum Bu arada ben şimdi oğlumu uyuttum ev uçuyor evi temizlemem gerekiyor Sizler ne yapıyorsunuz

9 Cevaplar

0 oy
(598 puan) tarafından
Çok sevindim canım gelmiş geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın
tarafından
Allah razı olsun canım Allah düşmana bile nasip etmesin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ne mutlu canım bir daha yaşamayin inşallah :)<3

tarafından
Gerçekten bak şırı mutlu oldum İnşallah bir daha yaşamayız elimden geldiğince gene hijyene dikkat edeceğim inşallah olmayız
0 oy
(14,806 puan) tarafından

Gelmis geçmiş olsun kuzum rabbim bi daha göstermesin a bende be bebeyi uyutuyom arkama dönmeden uyanıyor bi makineye çamaşırı anca atabildim şu saate kadar  :'(

tarafından
Vallahi çok zor çocuklarla temizlik yapmak Allah yardımcın olsun
(14,806 puan) tarafından
Sağol canim hepimizin inşallah biz 4. Ay atagindayiz  :)
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun 

Evimi sildim süpürdüm çamaşırlarımı astım kuruyanlari kaldırdım yemeğim var oğluma çorba yapicam 

Rabbim nasip ederse bugün oğlumun odası gelecek 4 gözle onu bekliyorum 
tarafından
Süpersin benim bir sürü iş duruyor Ben de şimdi kalkacağım Bu arada sağlıklı huzurla kullansın odasını inşallah
0 oy
tarafından
Gelmiş geçmiş olsun canım 
tarafından
Sağ ol canım Teşekkür ederim İnşallah bir daha yaşamayız
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Bu illet sadece insandamı yoksa yataga yorganada sıçrıyormu eğer öyleyse bütün evinde kırklanması lazım.Gelmiş geçmiş olsun bu arada.
tarafından
Canım evet her şeyi bu zamana kadar hep yıkadım 60 derecede yıkayıp ütüledim mesela halıları koltukları süpürdükten sonra her yere koltuklara bile sirke sıktım ama şimdi halıları Halı yıkamaya vereceğim koltukları da yıkatacağım Çok yakın bir zamanda zaten Elim hep evin üstünde kapıları beşiği masaları her yeri sirkeyle sileceğim şimdi gene
(7,808 puan) tarafından
Allah bir daha yaşatmasın canım eminim çok zordur.
tarafından
Evet zor ama ben geçti diye boş vermeyeceğim gene sirke kullanımına devam edeceğim
(7,808 puan) tarafından
Tabiki tedbiri elden bırakmamak lazım.
tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Ay çok sevindim gözün aydın ins kimseye bulaşmaz ya düşüncesi bile kasindiriyor beni 
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Ondan geçmiş olsun kuzum.. 
tarafından
Sağ ol teşekkürler
0 oy
(4,792 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım:)
tarafından
Teşekkür ederim