0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar eski postalardan bilen bilir blki iki gün önce kese yok tu ektopik gblik olabilir denmişti bugun Allaha hamd olsun gördük ilk defa hastaneden mutlu ciktik 4 hafta 4 gunlukmus kese bos iki hafta sonra gel dedi 

1 eylul 119

5 eylul 1111

7 eylul 3217

9 eylul  6079 cikti deger artmış ve iyimi szce

Kanama olursa gel dedi bu drumda verilebilecek bir ilaç varmiydi herhangi birsey olmasin diye yoksa bbegin gorunmesimi lazim

NOT:folbiol kullanmami yasakladı doktor cok yüksekmiş zarrliymis fazlası

Cuma duası olsun buda Rabbım isteyen herkese en hayırlısını en kolay yoldan nasip etsin 

4 Cevaplar

0 oy
(17,097 puan) tarafından
Değerlerin gayet iyi canim. Bebeğin kalp atişi duyulmadan vermiyorlar düşük önleyici ilaci. Kanaman olursa hemen iğne yapiyorlar.  Rabbim hayirlisiyla kucağina almayi nasip etsin. 
tarafından
Allah razi olsun cok sagol  :)
-Reklam-
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Sağlicakla gelsin minigin daha cok erken canim görunmez 5 haftada kalp atisi cok zayif ve kanama ile gitmistim progestan vermisti cok sukur kizim 2 yasinda :))
tarafından
Allah bağışlasın cok tesekkur ederim :)
0 oy
tarafından
Hadi gözün aydn canm
tarafından
Allah razi olsun:)
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Gözün aydın canım:))son adet tarihin ne zaman?
tarafından
5 ağustos canin cok sagol :)
(1,437 puan) tarafından
Benimde 6ağustos :))ayniyiz
(1,437 puan) tarafından
Ben bu ayın sonu giderim kalp atışında duyarım şimdi gitsem görünmez zaten.ben adetime 3gun kala oyrendim siz nasıl anladınız ?
tarafından
Bnm tek tupum var o yuzden farkettigim an gdiyrum bncede bir sknti yoksa erken gitmek cok stres yaratıyor.18 yumurtlama günümdü 31 nede net cizgi gordum canim Allah sağlıkla nasip etsin insAllah :) bnada 23 gl dedi doktor
(1,437 puan) tarafından
İnşallah sağ salim alirsiniz kucagniza .ilk gebelikmi?
tarafından
düzenlendi
Amin insAllah sizde oyyle  :) aynn ilk gblik

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,943 soru

24,065,864 cevap

330,367 kullanıcı

...