0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (481 puan) tarafından

Bugun 30 hafta olduk daha hic alışveriş  yapmadık. Ne zaman baslamaliyiz nelerden baslamaliyiz? Bir de 6. Hissim cok kuvvetlidir sanki bebis 40i beklemicek gibi geliyo sona geldim gibi hissediyorum  Allah korusun:ermm: bi garip hisler icersindeyim

17 Cevaplar

0 oy
(564 puan) tarafından
Canm suan baslaman lazim birsuru sey var alinacak anca hazir olur o zamana kadar birde tam 40i doldurcak diye birsey yok
(481 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım  valla taşınmaydı tayindi derken bu hafta oldu ,(
-Reklam-
0 oy
(503 puan) tarafından
Canım sen alışveriş için geç bile kalmışsın. Bir an önce al çünkü bir sürü alınacak şey var. Mesela zıbınlar,pijama takımlarından falan başlayabilirsin. Marketlerin ya da internet sitelerinin indirimlerini takip edip bez alabilirsin 
(481 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım  valla taşınmaydı tayindi derken bu hafta oldu ,(
0 oy
tarafından

Ne zaman? 

Cevap: Hemen!
0 oy
(13,439 puan) tarafından
Alisverisinin bitmis bile olmasi lazimdi canim :) ben 34de yikadim utuledim canim cikti keske daha erken yapsaymisim dedim valla bin pisman oldum.
(122 puan) tarafından
Bende vala şuan 33+6yız 1 hafta bebegin usdlerini yikadim utuledim canta hazirladim daha cok eksim var sanki camaşirlari elimde yikadim oyle cok yorulmuşdum
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Bunun zamanı olmaz cinsiyet kesinleşince başlanabilir sen biraz geç kalmışsın
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Tabi imkan meselesi aynı zamanda ama 30. Haftada ben yıkamıştım bile yüzde 90 o hazırdı. Geç kalmamakta fayda var 
0 oy
(826 puan) tarafından
Biraz gec kalmissin sanki simdiye kadar biseyler alman gerekirdi bence hem hepsi bir agir gelebilir
0 oy
(5,123 puan) tarafından
2 gebelikte 25 haftalıkken yavaş yavaş başlamıştım. İlk gebeliğimde 30 haftadan başlamıştım 
0 oy
(4,523 puan) tarafından
Benim 30 haftamda hastane çantam bile hazırdı. Biraz geç kalmışsınız alınacak çok şey oluyor özellikle kıyafetleri bir de yıkanıp hazırlanması var 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Ben 12 ci haftada doktor cinsiyeti söylemişti o zamndan sonra yavaş yavaş başlamıştım anca bitmişti ilk bebekse eksikler zor tamamlaniyor biz durumumuza göre herşeyi ay ay yapmıştık canım sende başla bence iyice agirlasmadan al yıkar ütüler koyarsın 32 ci haftada ben çantamı hazırlayıp koymuştum 37 de doğurdum canım 
(481 puan) tarafından
Masallah canim Allah bagislasin baslicam insallah 2 gunde hallederim alisverisi sonra da yikayip utulemesi kalir
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Durduğun hata bence 20 gibi başladım 33 de  bitirdim şimdi diyorum iyiki erkenden yapmışım yaa şuan varya bir çamaşır katlicak yuricek halim bile yok ağırlaşıyor insan 36+4 oldm
0 oy
tarafından
Hazır para varsa alirsn iki günde ama 40 hafta doldurmz her bebek 40 diye sartlma kendi ni
(481 puan) tarafından
Hazır para var da işte pek ev düzenimiz yoktu o sebeple biraz üzerine düşemedik canim sehir degistirdim.2 ev degistirdim 2-2.5 ay icersinde duzen olmayinca esyalari nereye koycaz diye almamıştık
tarafından
Para varsa hemn al canım beklme daha
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Başla başla alincak bir sürü şey var yikancak utulencek hazırlancak ben de çok rahattım erken doğum riskin vardı annem gelip hazırladı ya her seyi:D

(481 puan) tarafından
Masallahh cok sanslisin canim
0 oy
(770 puan) tarafından
Ben başından sonuna kdr aldım anca oldu kiii çoğu şeye paramız kalmmasti bile :D bebek arabasina falan ilk aylar lazım değil ama sonrada bezi falan derken zor oluyor ben çoğu şeyi öncesinden almstm hem görüp alacaksan yürümekte de zorlanırsın artık al daha yıkamak ütülemek var :) 
(481 puan) tarafından
Her iki tarafinda ilk bebegi o yuzden bebek arabasi ana kucagi yatak vs anneanne babaanneden iste hazir para da var az bucuk iki gune diger kalanlari alir sonraki ihtiyaclari da peyder pey hazirlariz Allahin izniyle. Benim evim ceyizim bile yok da henuz o sebeple '( dogu gorevi  ocakta biticek kalici bi ev duzen yok diye esyalara da acele etmedik ama.bi stres basmadi degil
(2,220 puan) tarafından
Canım sadece kıyafet olarak düşünüyor olabilirsin de ilk bebekse  çok eksik çıkıyor hani bebek tırnak makasından tut şampuana, biberona,emzige, havlu takımı ,küvet maşrapasi vs yok patikti çok alt değiştirme örtüsüydu pişik kremiydi anne göğüs ucu pedi göğüs ucu kremi yok yüz örtüsüydu müslim bezi  vs derken o kadar çok ıvır zıvır ihtiyaç varki sen bir liste indir  ona göre paran varsa hepsini internetten ver çarşıya cikincada  kıyafetlerini bakarak alırsın yoksa gezmekle bitmez yani doğumdan sonra alırım dersen vakit hiç olmuyor boş vakitlerinde uyumak dinlenmek istersin alışverişle uğraşmak istemezsin
(770 puan) tarafından
Adasiminda dediği gbi dusundgun gbi olmuyor onkdr çok şey var ki yeni bi birey bizim gbi olmuyor ve cooook tutuyor bı anda olmuyor malesef bir de doğu görevi bitecek tasinacaksaniz offff bz de doğuya yeni geldk incir agacinj diktik ocağa :D
0 oy
(421 puan) tarafından
Bence tam zamanı bende  30da başladım iyikide daha fazla beklememişim cok yorulmaya başladım eksikleri tamamla ev isi o bu hic bitmeyecek gibiydi 
0 oy
(17,208 puan) tarafından
Haftamiz ayni. Benim ikinci bebek olduğu için daha bişey almadim. Ilk kizimin eşyalarini kullanacam ama yinede alişveriş yapmam lazim. Bende yeni yeni alacam bişeyler. Ayrica nedense bende erken doğuracakmişim gibi hissediyorum. 
0 oy
tarafından
Doğurmayı mı bekliyorsun canım bir an önce başla sen sağlıkla kucağına al inş 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 213 göst.
+1 oy
4 cevap 154 göst.
0 oy
9 cevap 210 göst.
0 oy
13 cevap 321 göst.
9 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Almi'mm (589 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,474 soru

24,111,600 cevap

332,986 kullanıcı

...