0 oy
436 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
Annelere 2023 te kpss ye hazırlanacak var mı varsa bölüm nedir 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Türk Dili ve edebiyatı ama şansımı hem gkgyden deneyeceğim,hemde alandan bakalım :) senin bölüm neydi 
(2,743 puan) tarafından
Kızlar pes etmeyin tarihçiyim. İlk girişimde atandım. 26 yaşındaydım üstelik herkes şaşırdı. Bizim branş hep 30 küsür. Hiçbir şey imkansız değil. Hele birde atanınca hayatınızda çiçekler açacak. O çiçekleri düşünün
(507 puan) tarafından
Lütfen artik cocuk gelişimi okumayın yaaa :D
tarafından
Katılıyorum hocama umidimiz asla bitmemeli
tarafından
Benim iki tane arkadaşım bizim bölümden 83le atandilar,bı gaza gelmedim değil.yapan nasıl yapıyor,elbet bizde yaparız :)
tarafından
Tabiki dee biz anneyiz güçlüyüz yaparız :)
-Reklam-
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Ben de hazırlanmayı düşünüyorum. Türkçe öğretmeniyim
tarafından
Kardeşim de Türkçe Öğretmeni alımlar çok düştü ya :(
tarafından
Hocam insan beyni çizdiği sınırların ötesine geçemez alımlar düştü düşsün banane 100 kişi bile olsa ben o 100 kişiden biri olmalıyım gibi düşünmeliyiz Rabbimin rızık kapısı çoktur belki bize de açılır :)
(1,171 puan) tarafından
Eflatun * Aynen çok haklısın. Bir de ne olacağı hiç belli olmuyor. Okul öncesinde birden yüksek alım yaptılar. Eğer nasibimiz varsa bize de denk düşer.
(1,171 puan) tarafından
Benim tarih coğrafya ve eğitim konularında temelim var. Alan ağırlıklı hazırlanmayı düşünüyorum. Alandan dolayı atanamadım hep. Konu anlatımlı kitaptan bol soru ile çalışmayı düşünüyorum. Senin planın nedir?
tarafından
Ben uzaktan eğitim aldım benimde temelim var sadece düzenim yoktu yani sistemli çalışmadım canım ne zaman isterse çalıştım ama öyle olmuyor maalesef düzen lazım :)
0 oy
(140 puan) tarafından
Bende hazırlanıyorum canım Rabbim yardımcımız olsun ben daha hamileyim ocak başı doğum olacak bakalım inşallah bebeişle olur 
tarafından
Hayırlısı ile doğsun annesine şans getirsin inşallah :) ben de bu sene ipleri sıkı tutup iyi hazırlanması düşünüyorum dedim belki burdan yoldaş bulurum kendime :)
(140 puan) tarafından
Birbirimize oluruz canım Allahın izniyle bu sene aslında hazırlanmıştım ama mart ayında hamile olduğumu öğrendim bulantılar birde psikolojik olarak bıraktım inşallah bu sefer tamamlarım
tarafından
Ben de hazırlanmıştım hocam ama maalesef bu sene bebegim cok hastalandı sürekli doktor doktor gezdik dersler de nankör bir kere salıverdikmi ipin ucu kaçıyor ama olsun canlarım sagolsun  evlatlarımızın
(140 puan) tarafından
Aynen hocam canları sağolsun hayırlısı böyleymiş bu sene inşallah güzelce çalışıp atanaırız :)
tarafından
Insallahhh :)
0 oy
(507 puan) tarafından

Benim bölümde Maliye :)

tarafından
Yaa ne güzel :) siz nasıl hazırlanacaksiniz
(507 puan) tarafından
Vallahi bn hiç bişey bilmiyor değilim izlediğim kadarıyla millet yardırmış tek çare nefes almadan çalışmak bizdede alan var ama şimdi bende gy-gkdan hazırlancam ama bu ayın sonunda doğuruyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum
tarafından
Hahahah evet herkes çok çalışıyor ama sorsan yok ya iki bakıp gireceğim diyor:D
(507 puan) tarafından
Evet kardeşim işte onlar hayatın şifresini çözmüş insanlar bizim gibi herseyini ortaya dökenler bir halt sahibi olamıyor:D
tarafından
Hahahahah evet ya vallahi oyle
0 oy
(159 puan) tarafından
Bana kpss demeyin :D bu seneye niyet ettim geçen yıl Ekim'de başladım öğrendim hamileyim şöyle böyle derken bıraktım bida başlayim dedim 5 aylık doğum yaptım bebeğimi kaybettim Şubat'ta sonra zaten psikoloji mal oldu sadece gk gy gitcektim neyse sınava girdim iptal oldu babam hala diyo calisiyon mu valla çalışmadım sosyal bilgiler öğretmeniyim önceden çok hırslı ruhlu kızdım şuan ruhsuz bı insan oldum şimdide kardeşim eczane hizmetleri kazanmış 2 yıllık babam 4 yıl okuyan naptiki sen ne yaparsın deyip yollamiyormus para da yok biraz da maddi neden ama bende de para yok ki yollayım hiç birşey umduğum gibi olmadı çocuğumu kucağıma almak bile nasip olmadı ne *** yedim acaba diyom bazen şuan bu yılki atananlari görünce kpss çalışmaya niyet ettim çift ekranlı bilgisayarmz var eşim tablet aldı ortamım çok müsait ama bilinmedik bir ümitsizlik ve usengeclik var 7 seneye yakındır bebeğim de gidince tükenmişlik haline girdim 
tarafından
Ne olur böyle düşünmeyin cennet kusunuza çok üzüldüm Allah rahmet eylesin size de sabır versin :( Babalar hep öyledir benim babamda hep laf söyler ailede üniversite okuyan tek benim ama asla öğretmen sıfatını kazanamadım atanırsam anca öyle saygı duyacaklar ama umrumda degil ben o bu ne der diye değil gerçekten istediğim için calisicam o kadar sene okuduk yüce Rabbım bizi rızık kapısından geri cevirmeyecektir insallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 398 göst.
30 Eylül 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Aytensilay (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 245 göst.
28 Ağustos 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Merveck (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
14 Haziran 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Arasira (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.