Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
2023 kpss anneleri
0
oy
437
göst.
8 Eylül 2022
Kültür-Sanat
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Annelere 2023 te kpss ye hazırlanacak var mı varsa bölüm nedir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
8 Eylül 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Türk Dili ve edebiyatı ama şansımı hem gkgyden deneyeceğim,hemde alandan bakalım :) senin bölüm neydi
12 önceki yorum göster
9 Eylül 2022
Azkaban
(
2,743
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızlar pes etmeyin tarihçiyim. İlk girişimde atandım. 26 yaşındaydım üstelik herkes şaşırdı. Bizim branş hep 30 küsür. Hiçbir şey imkansız değil. Hele birde atanınca hayatınızda çiçekler açacak. O çiçekleri düşünün
9 Eylül 2022
Mutluolmakelinde
(
507
puan)
tarafından
yorumlandı
Lütfen artik cocuk gelişimi okumayın yaaa :D
9 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Katılıyorum hocama umidimiz asla bitmemeli
9 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Benim iki tane arkadaşım bizim bölümden 83le atandilar,bı gaza gelmedim değil.yapan nasıl yapıyor,elbet bizde yaparız :)
9 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Tabiki dee biz anneyiz güçlüyüz yaparız :)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
8 Eylül 2022
Hilal.24
(
1,171
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben de hazırlanmayı düşünüyorum. Türkçe öğretmeniyim
1 önceki yorum göster
8 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kardeşim de Türkçe Öğretmeni alımlar çok düştü ya :(
8 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Hocam insan beyni çizdiği sınırların ötesine geçemez alımlar düştü düşsün banane 100 kişi bile olsa ben o 100 kişiden biri olmalıyım gibi düşünmeliyiz Rabbimin rızık kapısı çoktur belki bize de açılır :)
9 Eylül 2022
Hilal.24
(
1,171
puan)
tarafından
yorumlandı
Eflatun * Aynen çok haklısın. Bir de ne olacağı hiç belli olmuyor. Okul öncesinde birden yüksek alım yaptılar. Eğer nasibimiz varsa bize de denk düşer.
9 Eylül 2022
Hilal.24
(
1,171
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim tarih coğrafya ve eğitim konularında temelim var. Alan ağırlıklı hazırlanmayı düşünüyorum. Alandan dolayı atanamadım hep. Konu anlatımlı kitaptan bol soru ile çalışmayı düşünüyorum. Senin planın nedir?
9 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben uzaktan eğitim aldım benimde temelim var sadece düzenim yoktu yani sistemli çalışmadım canım ne zaman isterse çalıştım ama öyle olmuyor maalesef düzen lazım :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Eylül 2022
Lunaa
(
140
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende hazırlanıyorum canım Rabbim yardımcımız olsun ben daha hamileyim ocak başı doğum olacak bakalım inşallah bebeişle olur
8 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Hayırlısı ile doğsun annesine şans getirsin inşallah :) ben de bu sene ipleri sıkı tutup iyi hazırlanması düşünüyorum dedim belki burdan yoldaş bulurum kendime :)
8 Eylül 2022
Lunaa
(
140
puan)
tarafından
yorumlandı
Birbirimize oluruz canım Allahın izniyle bu sene aslında hazırlanmıştım ama mart ayında hamile olduğumu öğrendim bulantılar birde psikolojik olarak bıraktım inşallah bu sefer tamamlarım
8 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben de hazırlanmıştım hocam ama maalesef bu sene bebegim cok hastalandı sürekli doktor doktor gezdik dersler de nankör bir kere salıverdikmi ipin ucu kaçıyor ama olsun canlarım sagolsun evlatlarımızın
8 Eylül 2022
Lunaa
(
140
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen hocam canları sağolsun hayırlısı böyleymiş bu sene inşallah güzelce çalışıp atanaırız :)
8 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Insallahhh :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Eylül 2022
Mutluolmakelinde
(
507
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim bölümde Maliye
9 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yaa ne güzel :) siz nasıl hazırlanacaksiniz
9 Eylül 2022
Mutluolmakelinde
(
507
puan)
tarafından
yorumlandı
Vallahi bn hiç bişey bilmiyor değilim izlediğim kadarıyla millet yardırmış tek çare nefes almadan çalışmak bizdede alan var ama şimdi bende gy-gkdan hazırlancam ama bu ayın sonunda doğuruyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum
9 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Hahahah evet herkes çok çalışıyor ama sorsan yok ya iki bakıp gireceğim diyor:D
9 Eylül 2022
Mutluolmakelinde
(
507
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet kardeşim işte onlar hayatın şifresini çözmüş insanlar bizim gibi herseyini ortaya dökenler bir halt sahibi olamıyor:D
9 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Hahahahah evet ya vallahi oyle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Eylül 2022
kubilogy
(
159
puan)
tarafından
cevaplandı
Bana kpss demeyin :D bu seneye niyet ettim geçen yıl Ekim'de başladım öğrendim hamileyim şöyle böyle derken bıraktım bida başlayim dedim 5 aylık doğum yaptım bebeğimi kaybettim Şubat'ta sonra zaten psikoloji mal oldu sadece gk gy gitcektim neyse sınava girdim iptal oldu babam hala diyo calisiyon mu valla çalışmadım sosyal bilgiler öğretmeniyim önceden çok hırslı ruhlu kızdım şuan ruhsuz bı insan oldum şimdide kardeşim eczane hizmetleri kazanmış 2 yıllık babam 4 yıl okuyan naptiki sen ne yaparsın deyip yollamiyormus para da yok biraz da maddi neden ama bende de para yok ki yollayım hiç birşey umduğum gibi olmadı çocuğumu kucağıma almak bile nasip olmadı ne *** yedim acaba diyom bazen şuan bu yılki atananlari görünce kpss çalışmaya niyet ettim çift ekranlı bilgisayarmz var eşim tablet aldı ortamım çok müsait ama bilinmedik bir ümitsizlik ve usengeclik var 7 seneye yakındır bebeğim de gidince tükenmişlik haline girdim
9 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ne olur böyle düşünmeyin cennet kusunuza çok üzüldüm Allah rahmet eylesin size de sabır versin :( Babalar hep öyledir benim babamda hep laf söyler ailede üniversite okuyan tek benim ama asla öğretmen sıfatını kazanamadım atanırsam anca öyle saygı duyacaklar ama umrumda degil ben o bu ne der diye değil gerçekten istediğim için calisicam o kadar sene okuduk yüce Rabbım bizi rızık kapısından geri cevirmeyecektir insallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
398
göst.