0 oy
830 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün bir tanidikla denk geldik hamileliğinde ne kadar hareketli isen bebegin doğduğunda da o kadar hareketli oluyormuş ben çok hareketiydim hiç durmuyordum bebegimde şuan çok hareketli acaba doğru mu diye düşünmeden edemedim sizce doğruluk payı var mı? :))

24 Cevaplar

0 oy
(473 puan) tarafından
Ben hiç sıkıntı yaşamadım hamilelik döneminde, bebeğim de çok hareketliydi , doktor bile resmen ucuyo karnında diyordu.Suanda 21 aylık ve 1 yaşında yürüdüğünden beri afedersin totom yer görmedi o derece diyeyim.
tarafından
Sen yinede iyisin canım benimki 7 aylık bir aydır mahvoldum düşecek diye diken üstündeyim
-Reklam-
0 oy
(2,092 puan) tarafından
Valla benim hamileliğim pandemiye geldi yasak vardı dışarı çıkarmıyorsun evdede eşim vardı o hep yaptı herşeyi yani sadece yattım diyebilirim gel gör ki oğlum şuan düz duvara tırmaniyir diyebilirim o kadar hareketli bir çocuk 
tarafından
Hareketli olmayan bir çocuk yok galiba ya :))
(2,092 puan) tarafından
Şimdiki zamanda sanırım evet yok :⁠-⁠)
0 oy
(6,775 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum çok doğru. ☺️☺️

Oğluma hamileyken hic durmazdi karnimda esime sarılıp yatmak isterdim sürekli tekmelerdi sabaha kadar :D. Hâlâ ayni bizi yaklastirmaz ve cok hareketli maşallah.

tarafından
Ahahshsjs bak sen şu yaramaza :)
0 oy
(445 puan) tarafından
Bende bu zamana kadar hareketliydim hic oturmazdim simdiden kizimda yerinde durmuyor erkenden gelmeye calisiyor 35+3 gunluguz aceleci davraniyor gelmek icin :D
tarafından
Aman yarabbim az daha sabretsin cimcime :)
(445 puan) tarafından
Serumlarla durduruyoruz bakalim sonumuz hayrolsun ya:)
tarafından
Amin canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ozlem4141 (771 puan) tarafından soruldu
+4 oy
5 cevap 294 göst.
17 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 921 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
23 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ferdane (74 puan) tarafından soruldu