0 oy
245 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (697 puan) tarafından
Kızlar hastanede yatıyoruz kızım ishal telaşla kafamdaki iğneyi koltuk yastığına taktık toplu iğne bu arada şimdi taktığım yerde yok vücuda kaçsa yani iğne tamamen girse belli olur mu kendime bakma da Allah korusun kızıma falan girer yerleri arıcam düştü mü acaba

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
İğne vücuda nasıl kaçsın canım yere düşmüştür belki
(697 puan) tarafından
Bizim köyde kadının birine dikiş iğnesi kaçmış kadın topal kalmış canım o yüzden
(2,220 puan) tarafından
Onu bende duymuştum vücutta iğne geziyormus batma seklinde eğer tamamen vücuda girerse veya yutunca vücut içinde gezermis ,geçen banada cam battı içine girdi incecik toz şeklinde parça bir türlü cikarmadim araştırdım cam vücutta gezmiyormus yara yapıp battığı yer kapanıyor dışardan acı oluyormus da iğne geziyormus vücutta bence iyice ara yutada bilir Allah göstermesin tehlikeli iğneyi bulmaya çalış ama topu varsa görürsün herhalde çocuğa batsa topuda kaybolmaz topu girmez benim dediğim dikiş iğnesi yinede ara canım
(697 puan) tarafından
Yok canm aradım ama uyutunca yerleri falan tekrar arıcam olmazsa acilde röntgen film falan çektiririm
(2,220 puan) tarafından
Olmadı öyle yapın canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yere düşmüştür iğne yerde kolay kolay gözükmez 
(697 puan) tarafından
Toplu tarafi siyahtı baktm ama göremedim
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Düşmüştür canım kızın küçük mu
(697 puan) tarafından
Bir yaşında canım inşallah düştü
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Kız vıcuda girmesı ımkansız cocuga batar acır ama yutmus olabılır yutarsa mıde onu hazmedemıyor ıgne heryerı gezer Allah korusun kız bıdr kucuk anlatamazda suram agrıyo dıye inşallah bulursun cok tehlıkelıı geçmıs olsun ıkı uc hafta takıp etmen lazm mutlaka sma mutlaka fılm bıle cektır suphen cogalırsa
(697 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Evet batsa uyuşuk oluyor orası benim koluma batmıştı
(697 puan) tarafından
Kızım bir yaşında ama anlatamaz işte
(1,247 puan) tarafından
Bak canım vücuduna sertlik olur deliği olur eline gelir yani
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Yutma falan olsa da vücuduna kaçma yok olmamistir
0 oy
(697 puan) tarafından
Kızlar yastıktan alıp boneye takip bı kenara kaldırmışım buldum şimdi unutkanlık işte çok sağolun hepinize teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
22 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Starlice34 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
9 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gülümseee (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 230 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde herseyguzellolacak (78 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 255 göst.
8 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,309 soru

24,097,179 cevap

332,153 kullanıcı

...