0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar kızım dün akşam birden ateslendi çok şükür başka biseyi yok az burnu akiyo bide sabah acile götürdük grip olmuş dedi ama inanır mısınız sabahtan beri öğünlerde de iki lokmayı geçmiyor ee ilaçta veriyorum ama aç karnına veriyor gibi hissediyorum canım sıkılıyor meyve bile yemiyor siz bu durumda ne yapıyorsunuz 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım. biz bile hasta olunca iştahımız gidiyor çocukta da normal.

Sevdiği şeyleri teklif et yada tabaklarını şekilli yap ağız burun göz falan yapıyolar ya süslü süslü öyle bı dene belki hoşuna gider de yemek ister
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun sevdigi şeyleri yaptım canim ama asla istemiyor
tarafından
Ah kıyamam ya. Kesme onlar hasta olmasa da biz olsak ya
tarafından
Ahh keşke kuzum sabaha kadar uyumadım başım çatlıyor ama yine onlara bisey olmasın benim ağrım geçer
tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah ❤️
tarafından
Sağol kuzum Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlumda dünden beri özellikle başı ateşli başı ağrıyo bugün gittik doktor boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi ateşi bı düşüyor bir çıkıyor halsiz huysuz ve oda bişey yemiyo zor vallaha çocuklar hastalanmasin ya:(
tarafından
Size de geçmiş olsun canım aynen sabaha kadar uyumadım başım çatlıyor ama yine onlara bisey olmasın ds
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Benimki zaten iştahsız,,birde hasta hiç bir şey yemiyor valla bende az önce getirdim sağlık ocağından,balgam söktürücü,ağrı kesici ve antibiyotik yazdı doktor,kuru öksürük ve nezle olmuş 11 aylık 
tarafından
Size de geçmiş olsun canım
(1,699 puan) tarafından
Sağol kuzum size de
tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Çorbalar yediriryorum azda olsa onu red etmiyo yoğurt ekmek az az
tarafından
Aa bak yoğurt ekmek denemedim sağol abla onu da deneyeyim
tarafından
Dene yavrum yaa bende postnactim bi oku yaa çaresiz kaldim eee bu kiz daa oyy oyy
tarafından
Bakayım ablacım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 262 göst.
18 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mirayy3 (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kbraaaklt24 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
10 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,766 soru

24,508,778 cevap

358,752 kullanıcı

...