0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (369 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar benim 1 yasında kızm var son zamanlarda hep düşürüyorum. Gecen gün yürütürken elimden kaydı burun üstü düştü. Burnu morardı. Sonraki gunlerde yürüteci devirdi yurutecle yere düşmüş. Bugun yemek masasının uzerınde ayakta tutmustum. Kaydı elimden masaya kafayı vurdu. Benim cocuk cok yaramaz durmuyor artık sasırıyorum ki ne yapayım. O aglayınca canımdan can gidiyor. Bende aglıyorum ama hep düşürüyorum. Kendimden nefret ediyorum nasıl tutamam diye cok üzgünüm. Cok aglıyor cocuk hıc durmuyor Bı yerde emeklemedı bu yuzden hep istiyor ki ben ılgıleneyım artık canımdan bezdim. Kızımı herseyden cok seviyorum ama coook yoruldum. Gurbetteyız kimsede yok. Allahım niye boyle zor oldu. Benim kaderimde buymuş vallahi bunaldım. 

4 Cevaplar

0 oy
(1,363 puan) tarafından
Çocuk bu düşe kalka büyüyecek. Ama nazar olmuş da olabilir oku biraz sen onu. Uykusunda falan hep oku üfle. 
-Reklam-
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Üzülme canısı benim oğlanı görsen her düştüğünde dudağını kanatır hiç şaşmaz yani bazen diyorum anasının kaderini yaşayacak heralde diye ama inşallah öyle.bi durum olmaz tabi
0 oy
(675 puan) tarafından
Kafan dalgindir ondan kafanı dağıtmaya bak önce 
0 oy
tarafından
Yürütücü kaldır bindirme cnm büyümüş duser

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,568 soru