0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

5 ağustos son adet 18 ağustos yumurtlama günümdü.bir kere dis gebelik gecrdim sol tupum alindi değerleri cok hatrlamiyrum o yuzden sze srmak istedim dun hastanedey dim kese görünmedi alttannda bakildi kist varmis ektopik te olabilir yeniyse küçükte olabilir dedi ikinci kez aynı şeyleri yasamak yaşayacak olma ihtimali bile bni cok korkuttu dünden beri hic iyi değilim artışlarım şu şekil sizce böylemi artıyor yarin yine kan vericem :(

1 eylul 119
5 eylul 1111
7 eylul 3217

3 Cevaplar

0 oy
(268 puan) tarafından
Henüz çok yeni oldugu icin gorunmemis olabilir. Artışların gayet iyi biraz daha sabırlı olmalısın ancak 2 3 hafta sonra net gorunur ultrasonda 
tarafından
Elimde değil tek tupum var oda patlar bi sknti olur diye cok tedirginim uyumaya korkuyrum bnm önceki cok agr bir süreçti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dış gebelikte artış normalin altında olur veya aynı kalır senin artışların gayet güzel keseyi görmek için bir süre daha bekleyebilirsin 
tarafından
Insallah yarin gorunur her an patlayacak gbi gliyr
0 oy
tarafından

Kist yumurtalıklarda mi rahimde mi ?

Gorumcemin yumurtalıklarında diye hatırlıyorum kisti vardı. Hamile kaldı hamilelikle birlikte kistte büyüme oluyordu sonlara doğru riske girer diye erken alırız demişlerdi ama masaallah bebek 37 haftayı doldurdu diye hatırlıyorum. bebeği bebeği şu an 50 günlük oldu.
tarafından
Rahimde degil gliba ektopik olbilir filn diyince aklım çıktı ordan nasil çıkıp nasil eve geldiğimi bile blmiyrum
tarafından
Önceki deneyimlerin seni korkutmuş anlıyorum ama yüreğini biraz ferah tutmalisin. Hala bir umut varken olumsuza odaklanma. Allah'tan her zaman hayırlısını dile. Bu bebeği Allah'ın izniyle sağlıklı bir sekilde kucağına alacağına inanıyorum.
tarafından
Hep hayırlısını istiyorum ama bazen  artik nefsime agr geliyr cok sagol umarim oyle olur korktuğum glmex senden de Allah razi olsun ne zamn yazsam cevap veriyorsun cok sagol
tarafından
Cümlemizden inşaallah. Rabbim dileyen isteyen herkese annelik babalık duygusunu tattirsin inşaallah.
Bu bir imtihan hakkıyla geçmeyi nasib etsin rabbim. Bazen de imtihanın en ağırlaştıgi an cikmazdayim diye hissettigin o an gelir ve ışık belirir birden aydınlığa çıkarsın. Günün en karanlık anı da ne zamandır biliyor musun güneşin doğmadan, tan yeri ağarmadan önceki anıdır. Zifiri karanlık birden aydınlanır ve doğar güneş. Taşıyamayacağı yükü vermez Allah kuluna. Karanlıkta bırakmaz. Bir süre imtihan eder sadece

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 187 göst.
0 oy
3 cevap 202 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 201 göst.
2 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tansugoc (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kaan.m (99 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,760 soru

24,129,224 cevap

333,948 kullanıcı

...