0 oy
846 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (124 puan) tarafından
Hanımlar yatılı misafir hiç ama hiç sevmiyorum ya.Ben bekarken hiç yatılı misafirimiz olmazdı biz de kimsede kalmazdık o yüzden alışmamışım.Eşimin tarafıda tam tersi aşırı yatılı misafirleri oluyo.Mesela bize bu akşam biri gelicek ve adam bize dün haber verdş size geleyim otelde sıkıntı olmuş.Eşi filan yok yalnızmış.Eşimin teyzesinin damadı.Hiç tanımıyorum bile.Bi de hamileyim çok sinirlendim emrivaki yapmasına.Kayınvalideme gidebilirdi sonuçta ben hiç tanımıyorum ve hamileyim.Eşimde sen yemek yapma dışarda yer gelir yatarız dedi.Sizce sinirlenmekte haklı mıyım yoksa abartıyor muyum bilemedim?

25 Cevaplar

0 oy
(8 puan) tarafından
Ya özür dilerim ama çok haklısın ben olsam eşimle birlikte ikisini se otele sutlardim.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bakarken yatıya halamlar gelirdi yada kuzenler bazen ananem çok severdim bende gideri kalırdım dayımda halamda hep yasitiz zaten kuzenlerle ama seninki farklı ve çok haklısın birde hamilesin 

Evlendikten sonra kimse gelmez yatıya 5 senelik evliyim bi doğumlarda annem kaynanam kaldı o kadar 
0 oy
(263 puan) tarafından
Ne işi var elin adaminjn benim evimde ya ben kaynimin bile tek gelmesine karşıyım 
0 oy
(1,363 puan) tarafından

Ben olsam ben de sinirlenirdim. Benim eniştem de sürmeli eve akrabalarını yatılı getirmek istiyor. Çok iyi jyetli olduğu için bize gelin diyor. Ablam tabii azına ediyor sonra bi daha sesi çıkmıyor. :D

0 oy
(3,405 puan) tarafından
Ben alışığım bekarken bile hafatanin 3 4 günü bize yeyiliye gelen misafir olurdu alıştım rahatsız olmuyorum evlendim öyle çok misafirim yok ailem gelirler başkada kimse gelmiyor 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 515 göst.
0 oy
2 cevap 258 göst.
0 oy
8 cevap 617 göst.
28 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedadz (981 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 402 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,780 soru

24,129,595 cevap

333,953 kullanıcı

...