0 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,278 puan) tarafından
Kızlar ben çabuk kilo verebilen bı insanım bir hafatir koydeyim totom yer görmedi desem yeridir ekmek yaptık pekmez yaptık kışlık yaptık baya hareketli idim. 5 kg hemencik gitmiş ama resmen şu iki gündür göğüslerim boşaldı . Çocuk seysi gibi oldu. Bunu nasıl engelliycem pazar günü düğünümüz var abiye gitcem birde. Şuan derdim o pompadan yada göbekten gitse kilo neyse her defasında böyle oluyor hep göğüsten gidiyorum. Ne yapmam gerekir göğsün zayiflamamasi için 

4 Cevaplar

0 oy
(8,667 puan) tarafından
Göğüsden zayiflaniyormu ya ilk defa duyuyorum o genetik bence :D
(1,992 puan) tarafından
göğüste yağdan oluşuyor normal olarak küçülüyor
(8,667 puan) tarafından
Allah allah bilmiyorum. Ben ,42 kgyken bile göğüslerim vardı bayağı şuan da da var ama eskisi gibi yok sanki emzirince sunuyor daha çok küçülüyor.
(3,278 puan) tarafından
Valla canım benim hep gidiyor kilo alınca şişiyor estetikli gibi zayıflayınca da iniyor kuru üzüm gibi kalıyor . Devamlı değişiyor benim :) .sütünden biliyom bende değiştiğini
(326 puan) tarafından
Evet göğüsten gider. Ben de kilo verince göğüs bedenim bile değişiyor daha küçük sütyen kullanıyorum :)
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Benimde öyle ya yüz ve göğüs gitti popo kaldı bı gitmedi gitti sanırım spor onu yapacak  gucde bende yok:D

(3,278 puan) tarafından
Of valla spor yapınca ben ev işi yapamıyorum spor yaprken yağ sürüyordum artık onuda etmiyorum üşeniyorum. Bu arada benimde öyle yüzüm çok aşırı küçülüyor şuanda öyle oldu . Koca vucud küçük yüz küçük memeler :)
(3,675 puan) tarafından
Ahaha bu ben :)
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Aynı dertten muzdaripim.
(3,278 puan) tarafından
Yanlız değilmişim o zaman :)))))
0 oy
(4,799 puan) tarafından
Benimde üst taraf hic yok kalça basen var nefret ediyorum ya fizigimden asla gitmiyor kalça basen

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 592 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
0 oy
14 cevap 3,811 göst.
19 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu