0 oy
564 göst.
Diğer kategorisinde (775 puan) tarafından
Kızlar görümcem çok iyi birisidir ama gel gör ki çocuğumu nasıl öpüyo o öperken ben tiksiniyorum vallahi dudaklarını uzata uzata yapıştırıyo oğlumun yanağına bacağına kollarına sürekli üst üste rahat 10 kere falan öpüyodur çocuk sıkılıyo artık anlamıyo bazen diyorum sıkıldı canım koy biraz otursun yok koysa da öpüyo bıktım artık bugün eşimle konuştuk o da farkında çok sıkıyo çocuğu diye o gidince çocuğu ya banyo yaptırıyorum ya da elini yüzünü yıkıyorum neresini öptüyse artık biz bile öyle öpmüyorz hele ensesini sinirli olmasın diye hiç öpmüyorz yani o sürekli yapıştımmı bırakmıyo bide sürekli bunu ben doğurdum diyip duruyo eşimde onun bu lafına çok kızıyo şimdi bişey dicem olmicak diyo kendisi de hamile doğurdu doğuracak eşimde diyo sende onun çocuğuna ben doğurdum de bakim kendini nasıl hissedicek böyle saçma cümle mi olur falan diyo yani bencede ama ben o lafına falan takılmıyorum deli doludur kendisi severim ama çocuğu böyle öpmesinden çok tijsiniyorum o öpünce ben öpemiyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yavrum bunu bize değil ona söyle o zaman oyle bi anlatiyosun ki bende kuzenlerimi severim operim sevsek suc sevmesek suc
(775 puan) tarafından
Söylüyorum ama dinlemiyo sevilir ama yapıştımmı bırakmamak nedir benimde yeğenim var sıkmadan seviyorum
-Reklam-
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Çok seviyor demekki.Bende çok öpulmesini  sevmiyorum bunu ona kırmadan şöylemen lazım rahatsız oluyorsan yada eşin söylesin
(775 puan) tarafından
Çocuğu sıkma falan diyo eşim ama dinlemiyo bende bişey desem kıskanacak gibi olcam çok bişey demiyorum o yüzden
(1,463 puan) tarafından
Benim annemde kızımı ağzından öpüyordu daha yeni doğmuş söyledim daha öpmedi.Cocugumun sağlığı söz konusuysa söylerim ben
(775 puan) tarafından
Ay ağzından falan öpse net sert tavrımla karşılarım biz bile çocuğun tuhaf algıları olmasın diye yapmıyoruz öyle
0 oy
(3,401 puan) tarafından
Tamam sevmesinden bir şüphem yok yok ama benimki de kaynım kızımı resmen ağlatır ogmekten iğrenç ağzıyla sapur şupur öper ısırır ağzı leş ayda yılda bir yıkar dişlerini sigara tiryakisi kaç kere sürat yaptım uyardım eşek ne anlasin uyarıdan 
(775 puan) tarafından
Ayy o daha kötü ya valla ben sevmiyorum şapur şupur öpülmesini üff çok tiksiniyorum eşim falan öpse sıkıntı değil ama böyle ebimizin dışımda biri öpünce sevmiyorum ki biz görümcem gibi çocuğu yapıştımmı bırakmamazlık yapmıyoruzda yabi
0 oy
(31 puan) tarafından
Bence söylemen gerekli bebekler fazla öpülmez zaten güzellikle kırmadan söylemeyi dene 
(775 puan) tarafından
Başlarda 4 aylık olana kadar falan öpmedi pek 4 aydan sonra durduramıyoruz
(31 puan) tarafından
Sen haklısın canım ya desen bi dert demesen bi dert yakında kendi çocuğunu öper artık ne diyim sabret birazdaha
(775 puan) tarafından
Aynen onunyer bitirir heralde diye düşünüyorum aman ne yaparsa artık kendi çocuğu bizde biraz rahatlarız inşallah :))
0 oy
(689 puan) tarafından
Çok abartıyorsunuz bazen ya kız seviyormuş nolcak opsun sevmese daha mi iyi Allah aşkına sevse bi der sevmese bi dert 
(775 puan) tarafından
Ya sevsin bişey demiyorum ama sıkboğaz etmesin Allah aşkına görsen sende tiksinirsin öpme şeklinden abartmıyorum yani
(689 puan) tarafından
Alla alla nasıl bi öpme çocuk aglarcasinami
(775 puan) tarafından
Sıkılıp çığlık atıyo o hala devam ediyo kafasını yanaklarına veya bacaklarına bi gömdüm mü tamm yani kaldırabilene aşk olsun...
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Bende pek öpülme taraftarı değilim ama öpüyorlar seviyyorlar  eğer abartırlarsa görmeden siliyorum senede bir defa görüyorlar çünkü . 4 aylık benimki 
(775 puan) tarafından
Hergün görüyoruz biz malesef
0 oy
tarafından
Ensesini öpünce sinirli mi oluyormuş ilk defa duydum da
(775 puan) tarafından
Evet ben bi çok yerde okudum ayaklarının altı ense falan öpülmemeli diyordu ağızda var tabi
(976 puan) tarafından
Annemde ensesini opme arsiz olur derdi ayaklarinin altinida gec yurur yurumesinde sikinti olur opme derdi . Bana hala diyo enseni cok optum ondan arsiz oldun sen diyo :)
tarafından
Yandım o zamn ben :)
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Ay ben bir kere kaynanama bağırdım böyle zorla sıka sıla öpüyonuz sonra yaklaşmıo dert yanıonuz dedim birşey demedi ertesi gün öperken kızıma diyo ki senden izinmi alıcaz öpücez he yerini eşimde bir kere dedi biraz bıraktı o huyunu şimdi kim öperse ciddi anlamda ağlatma diyorum çoçuk benim vallaha yeter yeni.doğacak olana neler yapacaklar kim bilir alt üst oturmanın zararı
(6,435 puan) tarafından
Hep afedersin amlı konuşuo
(775 puan) tarafından
Oyy terbiyesiz ya yaklaştırma çocuğunu vallahi her geldiklerinde de açma kapını ben günde 3 kere geliyolarsa eğer 1 ine açmamaya çalışıyorum
(6,435 puan) tarafından
Bende işte eşime diyorum kız kardeşin evlenmeden çıkalım kızı gidince bize sarcak kızıma falan ağzıda bozuk birde kör cahil ne olur diye anlamıyor hele babası ölse boku yerim birde üvey annesi ya niye bu kadar sözlerine bakıyor anlamıyorum
(775 puan) tarafından
Benimki de eskiden çok annesine babasına güvenirdi hep arkalarında sanırdı hiç laf bile ettirmezdi onlara ama çocuk oldu kimin ne olduğunu benden daha iyi gördü şuan çok şükür maşallah öyle daha eskisi gibi ilgisi kalmadı onlara alt üst oturmak zor ben kaynana görümce altlı üstlüyüz ortadayım ne diyelim  Allah yardımcımız olsun hepimizinde
(6,435 puan) tarafından
Amin inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 866 göst.
18 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
0 oy
2 cevap 222 göst.
0 oy
22 cevap 2,562 göst.
5 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kimbilirdi ki (449 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,688 soru

24,114,451 cevap

333,161 kullanıcı

...