0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından

Rica ediyorum yardımcı olur musunuz u.yuz mu bu 

image

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya benim oğlum **** oldu ama böyle değildi özellikle geceleri kaşıntı oluyor mu ? 
(316 puan) tarafından
Yok aşkım gece çok rahat uyuyorlar rabbime çok şükür ve u.yuzlu kimseyle temas da etmedim ve evime de misafir almıyorum bu salgından korktuğum için kaşıntı gündüz ara ara oluyor
-Reklam-
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Yok kız u.yuz böyle olmaz çok arastirmistim bi ara ben u.yuz geçirenlere falan sormustum böyle olmuyo canm 
(316 puan) tarafından
Ay inşallah dua edin lütfen olmasın çocuklarım çekemez vallahi bu sıcakta
0 oy
tarafından
Bnde boyleydim ilac verdi sağlık ocağı **** degil dedi 
(316 puan) tarafından
Hangi ilaç verdi bize dermabel krem yazdılar birde ataraks şurup
tarafından
Merhem verdi adını atarim
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bizde yeni atlattık u.yuz gibi biz üç gün evdeki herkes olmak üzere wilkinson pomad kullandık tüm vücudumuza sürdük üç doktor ayrı krem yazdı bunu kardeşim kullanmıştı en son bu bize iyi geldi inşaAllah çabuk atlatırsıniz 
(316 puan) tarafından
Adana da oturuyorum şehir hastanesi ve seyhan devlette aynı gün iki doktora ayrı ayrı muayene olduk ciddiye doktoru bunlar dermabel krem yazdı **** değil dedi sağlık ocağı doktoru **** dedi Wilkinson Pomad verdi anlamadım kafam karıştı belki dedim tecrübe eden biri olur fikir verir bana burda
(2,390 puan) tarafından
Bizde iki çocuk doktoruna gittik ikiside alerji dedi ilac verdi kaşıntı geçmedi acile götürdük acil doktoru u.yuz dedi bu aralar çok var dedi ve bizde o kremi kullandık çok şükür geçti ama evdeki herkes kullansın dedi öyle geçti

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 151 göst.
23 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 172 göst.
0 oy
1 cevap 127 göst.
11 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 218 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymasy (115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,306 soru

24,097,123 cevap

332,144 kullanıcı

...