0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (431 puan) tarafından
Dişten dolayı çok iştahsız mamayi asla emmiyor kaşık maması aldık onuda zorla yedi ne yapabilirim çok üzülüyorum 10aylik 

1 cevap

0 oy
(4,886 puan) tarafından
Benimkide 9 aylık ilk köpek dişleri çıktı 3 tane şuan 2 3 hafta az mama az yemek bol su şeklinde beslendi aşırı zayıfladı zorla ağzına tıktım olmadı gerçekten zor süreç 1 haftadır yeni yeni yiyo bişeyler en çokta yoğurt çorbasına bayılıyo tavsiye ederim 
(431 puan) tarafından
Bende yapıyorum ama birkaç kaşık alıp bırakıyor kilo vericek  diye korkuyorum napicagimi sasirdim
(4,886 puan) tarafından
Geçecek canım maalesef baktın atesi var bir yemek kaşığı calpol ver bol su ver sıvı alsın kuzum onlar çok yıpranıyo bu süreçte diş ağrısı kolay mı biz bile duramıyoruz calpol ver kendine gelsin bide diş jeli al yanlış yazmayım calgel olması lazım mor kutu ondan yazdı doktor bize çok iyi geldi
(431 puan) tarafından
Evet onu aldık var ama nette zararlı diye okudum kullanmaya korktuk ateşi vardı 2gun önce smdi ateşi yok şükür bende en son kullanicam onu bide alttan çıkmadı dışı hiç Dr  üstten geliyor dedi
(4,886 puan) tarafından
Doktor ver yutsada bişey olmaz dedi sür canım günde 4 kezde olabilir huysuzlanınca sür 5 dk bekle yemek yedir onlarda bebek için üretildi sonuçta nette baş ağrısa tümör yazıyo
(431 puan) tarafından
Denicem cnm çok saol
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 205 göst.
30 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbtrngn (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 133 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 313 göst.

Kategoriler

1,476,410 soru

24,168,883 cevap

335,763 kullanıcı