0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim şu anda bir markanın promotörlüğünü yapıyor. Aylık 8 bin net maaşı var birde üstüne primiyle ayol yemekle aşağı yukarı 12-13 bin oluyor. Eşim bir büfe bulmuş okul karşısında etrafında hiç market yok A101/bim/şok gibi hiçbirisi yok başka markette yok yakınlarında. Büfenin muhasebesine baktılar adamakıllı çeşit olmadığı halde günlük 3000 ciro yapıyormuş. Burayı devredecek adam köyüne ev yaptırmış oraya taşınacakmış eşimde biz devralalım ben işten çıkıyım işletiyim diyor. Büfeye ek olarak şarküteri, bardakta mısır ve çiğköfte reyonu eklemeyi düşünüyor. Bu şekilde aşağı yukarı 4000 liraya kadar çıkarırlar sanırım cirosunu. Şu an elimizde para yok borç alıyım devralalım orayı diyor hesapladığı şekilde olursa aylık 45 bin cirosu olacak masrafları çıkarınca 3 ayda borcu kapatıyor zaten gelen para fazlasıyla ben bilemedim çok kararsız kaldım şu an 20000 lira eksideyiz bana araba aldı okula gidip gelmem için üstüne bide bu eklenirse nasıl olur bilmiyorum istediğimiz gibi gitmezse çok kararsız kaldım bu işle uğraşan var mı aranızda sizce nasıl olur 

2 Cevaplar

0 oy
(3,265 puan) tarafından
Evdeki hesap çarşıya uymaz. Bence işi iyi olduğu yerde çalışsın. Hele de şu piyasada. Ysrin bigun olduğu yere büyük market açılmayacak ne malum. Ayrıca bunun kirası vergisi bilmem nesi derken bir sürü gideri de olacak ha birde şusu var ki ne bayramın olur ne cenazen ne tatilin 
tarafından
Bende çok arada kaldım o yüzden borçla girmese istediği kadar girsin işe olan paraya olur sadece ama işin ucunda borç olduğu için takılıyorum
(3,265 puan) tarafından
Ha bir de o var borçla. Takılmakta çok haklısın.
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Şu zamanda herkes kapatırken açmanız çok saçma. Daha geçen ay kaynım villaların sitelerin ortasındaki marketini kapattı hatta aşırı işlek olduğu halde. Çünkü sipariş üzerine çalışıyordu sitelere villalara. + Su bayisi de vardı. Bu devirde bu tarz işler tutmuyor artık. Elektriği suyu kirası derken çok borclaniliyor.
tarafından
Kesinlikle katılıyorum
(6,048 puan) tarafından
Hahshs Ayşenur çoğu postumun altına hep bunu yazıyorsun.
tarafından
:D ahahahah , e demek ki aynı görüşteyiz çoğu zaman :D
(6,048 puan) tarafından
İyiymiş valla sürekli destek gormek
tarafından
:D aklın yolu bir diyelim biz ona
(6,048 puan) tarafından
Hehehe bu daha iyi oldu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 175 göst.
19 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,842 soru

24,008,009 cevap

327,652 kullanıcı

...