Eşim şu anda bir markanın promotörlüğünü yapıyor. Aylık 8 bin net maaşı var birde üstüne primiyle ayol yemekle aşağı yukarı 12-13 bin oluyor. Eşim bir büfe bulmuş okul karşısında etrafında hiç market yok A101/bim/şok gibi hiçbirisi yok başka markette yok yakınlarında. Büfenin muhasebesine baktılar adamakıllı çeşit olmadığı halde günlük 3000 ciro yapıyormuş. Burayı devredecek adam köyüne ev yaptırmış oraya taşınacakmış eşimde biz devralalım ben işten çıkıyım işletiyim diyor. Büfeye ek olarak şarküteri, bardakta mısır ve çiğköfte reyonu eklemeyi düşünüyor. Bu şekilde aşağı yukarı 4000 liraya kadar çıkarırlar sanırım cirosunu. Şu an elimizde para yok borç alıyım devralalım orayı diyor hesapladığı şekilde olursa aylık 45 bin cirosu olacak masrafları çıkarınca 3 ayda borcu kapatıyor zaten gelen para fazlasıyla ben bilemedim çok kararsız kaldım şu an 20000 lira eksideyiz bana araba aldı okula gidip gelmem için üstüne bide bu eklenirse nasıl olur bilmiyorum istediğimiz gibi gitmezse çok kararsız kaldım bu işle uğraşan var mı aranızda sizce nasıl olur