0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
merhaba güzel hanımlar doğum sonrası hatta öncesinden beri kanımda pıhtı ve idrarda protein kaçağı mevcut nefroloji ve hemotoloji dalları kaç aydır araştırıyor en sonunda esansiyel trombosit tanısı konuldu aspirin kullanacaksın bir ömür dendi ilerlerse lösemiye dönüşme imkanı %2 idrarda protein ise hafif ama ilerlerse böbrek yetmezliği dendi herhangi bir ilaç verilmedi 3 ayda bir kontrol dendi yazma amacım su yaşayan bilen var mı anksiyetem var hafif duzeydr çok etkileniyorum yaşım daha çok küçük kanser olacam su olacam bu olacam çok kafaya takıyorum sağlıklı olmak istiyorum diye ağlıyorum hasta doğan bebekleri düşünüyorum ama yinede rahatlayamiyirum var mi tavsiyesi olan bilgisi olan 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok malesef ama sakin ol demek ki basit bir şey öyle olmasa sadce aspirin vermezlerdi. Her şey stresten oluyor , sakin kalmaya çalış ins kötü bir şey olmazm
(125 puan) tarafından
canimm çok sağol ama işte hastalık var ıllaki canım sıkılıyor ilerleyebilir demedi filan üzücü iste inşallah birşey olmaz teşekkkür ederim yorumun icin
-Reklam-
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Bende vardı biraz. Aspirin kardio kullandım. Birdahakinde değerlerim normaldı. Daha kullanmadım ben. Değerlerimede birdaha baktırmadım yani.

Böbreğimde biraz ağrı var evet. Sabah hafif ağrır. Genelde geceleri idrara çıkma isteğim olur.

Bu durum gebeliğede engel oluyormu peki?
(125 puan) tarafından
kanda pıhtı mi var idrarda protein mi var yok engel değil ama 1 tane bebeğim var çok şükür .. bana bir ömür ecoprin kullanacaksın düzelmez dedi
(3,457 puan) tarafından
Pıhtı değildi. Trombosit biraz yüksek dedi.
Geceleri de uyuyana kadar 5dkk dan bir idrara çıkıyordum. Nerdeyse yarım litre gidiyordu.bir kabda bekletdiğimde  Sabah da idrarlm dumanlı, kumlu gibi oluyordu.İdrardanda tahlil vermişdim. Dr bitkisel çay yazmıştı. Kullandım. Şimdi o kadar sık çıkmıyorum.
Kanda pıhtılaşma engel diye duymuştum, ne kadar doğru bilmiuorum.
(125 puan) tarafından
bendede trombosit yüksekliği var ama geçmez dedi başka dr. görünmekte fayda var o zaman

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1310. (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Azrainci (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.