0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (466 puan) tarafından

Kan pıhtılaşması derdim oldu artık ne zormuş beklemek ama korkuyla bazen bastıramıyorum o korkuyu tedirginliği gozlerim doluyor ınsallah sonuna kadar sorunsuz gideriz :( iğneler hayat bağımız bizim saati saatine beklemek unutmamak Allaha yalvarmak içim dolu dolu oluyor bugün duygusal oldum iyice dokunsalar avazım çıkana kdar bağırabilirim 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende aynı durumdayim canım inan bi sen değilsin önce bunu düşün yalnız değilim bunu yaşayan bir çok insan var diye söyle kendine. Evet her gün endişe ile geçiyor yani 33. Haftaya giricem yarın dün akşam ultrason bakıldı nst bakıldı o halde bu gün biraz az hareket etti diye kendi kendimi yedim çaktırmadan. Ama babasına mi yapıyor bilmiyorum o gelince başlıyor hareket etmeye. Allah sabrını versin gün saymaya devam. Bir de ben kendimi şöyle avutuyordum. Mide kazınması felan yaşıyordum eğer midem kaziniyorsa başka bi değişikliğim de yoksa değişilik yok çok şükür bişey olmamıştır diyordum. ÇoK zorluklar yaşadım hepsine değer. Bacaklarimı gören dayak yiyorum sanır. ALLAH Var Gam yok kardeşim az daha sabır.
(466 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım zor ama değer. Önce Allaha sonra iğnelere umut bağladım :( Rabbim korusun evlatlarımızı bize bağışlasın.. desteğin icin teşekkür ederim bugün kendimi bi an çıkmazda hissettim sanki elim kolum bağlanmış gbi.
tarafından
Oluyor öyle arada insan destek arıyor bazen eşim sağolsun destektir sürekli geçecek az daha sabır der teselli eder ama her zaman yanımda olamıyor. Başka da inan annen bile anlamıyor. Hamileligin verdiği duygusallıkta var ve o iğne bile bazen çok can yakıyor aslında tenin acıyor ama bazen yüreğinin acıdığını bile hissediyorsun için çekiliyor herşeye rağmen Rabbim sağlık versin. Geçecek inşallah. İnşallah Rabbim in yardım izni ile sağsalim dr kucağımıza alacaz ben inanıyorum. Allah büyük.
(466 puan) tarafından
Evet birebir anlattığın gbi yaşıyorum Bnde hepsini Rabbime sığınıyorum ınsallah canım kucagimiza alıcaz melekleri ınsallah geçecek hepsi dediğin gbi derin bir oh çekeceğiz Allahın izniyle
-Reklam-
0 oy
tarafından

Onu en iyi ben bilirim sana çok dua edicem benm başima geldi düşmanımın başina gelmesin dogdum sonra oldu ztn posta yazmiş tim :'(

(466 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım sağol:( ınsallah Bnde doğurdum diye yazabilirim
tarafından
İgnelerle igleştim 4 ay oldu hala kullaniyorum çok iyiyim şimdi Allah herkese şifa versin
(466 puan) tarafından
Aminnn Allah dha da iyilik versin inşallah.
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Aynısını yasadim iğneler var güzelim üzülme onlar çare zaten 
(466 puan) tarafından
Evet onlara umut bağlıyorum zaten canm
(5,935 puan) tarafından
Geçecek canım benim hepsi geçecek
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Canım seni cok iyi anliyorum bende igne kullaniyorum coraspini 1 hafta oldum birakali. Cok sukur 35+5 e kadar geldik. Sende sag salim dogurursun insallah. Kacinci haftandasin?
(466 puan) tarafından
Senin bitmiş sayılır canm Rabbim yardımcın olsun.  23 hafta olduk
(4,724 puan) tarafından
Bende o haftalardan geçtim inan zaman oyle bir geciyor ki, kotu dusunme tadini cikart :)
(466 puan) tarafından
Geçsin canm yoksa sıyiŕcam vla :)
0 oy
(13,671 puan) tarafından
9 ay gözümde canlandı ne zordu her saniye endişe etmek iğne saati gelince iğne yakıcak ama hemen geçicek her bir iğneyi gün gün şafak gibi saymak bi saat hareket etmesin korkuyla hastaneye koşmak biz diğer gebelere göre daha farklıyız seni çok iyi anlıyorum geçicek bu günler sağlıkla kucağına alıcaksın benşm oğlum 8 aylık oldu bile inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım 
(466 puan) tarafından
Inşallah canim inşallah. Allah bağışlasın yavrunu bir ömür boyu
0 oy
(1,818 puan) tarafından
İnan canım bendee aynıyım her allahın günü vuruluyorum 33 haftalığım daha önce farklı sebeplerden 4 kaybım oldu artık allaha yalvarıyorum bebeyimi sağlıklı bi şekilde bebeyimi kucagıma alıyım diye 
(466 puan) tarafından
Alıcaz ınsallah canm. O kdar dua ediyorum ki Rabbim yüzümüze baksin
(1,818 puan) tarafından
Amin canımm aynen valöa

İlgili sorular

+3 oy
23 cevap 641 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 273 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 626 göst.
23 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifin Annesi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 476 göst.
20 Aralık 2020 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,422 soru

24,058,139 cevap

330,018 kullanıcı

...