0 oy
138 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (227 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hamileyken cok kilo almadım o yuzden dogumdan hemen sonra aldığım gitti ama zaten hafif kiloluydum hep simdi bebegim 6. Ayında sütümü etkilemeden nasıl kilo verebilirim bildiginiz bi detoks var mı ? Benim için biraz önemli cunku esimin sülalesi laf çarpıp duruyo cidden psikolojimi bozdular hayatımda ilk defa zayıflamak istiyorum. Emzirirken yapilan bi detoks varsa lütfen benimle paylaşın lütfen 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla ben veremedim iki yaşına basacak 2ay sonra bu saate kadar ayakta duran çocukla gece 1 2 de tostalarna yersem normal :D bana laf soyleyenlere varki yiyorum olmadığın da eseginkini yiyorum ya da kız senin kocanın parasini degil benimkini yiyorum diyom :)
(227 puan) tarafından
Bana direk laf söyleseler bende diyorum. Bunlar karsima gecip yanindakine ayy su belime bak nasilda zayifladimm diyolar agizlarini eye eye sonra beni süzüyorlar falan carpasim geliyor :)
tarafından
Üstümüze otururum ezerim yok olursunuz kızlar der :)))
(227 puan) tarafından
Bunu uygulamak lazim aslında:) ama ben kafaya koydum kilo vericem bi planda yaptim lakin önden detoksa ihtiyacım var insallah bi bilen çıkar
-Reklam-
0 oy
(693 puan) tarafından
2 öğün beslenerek ara ara atıştırmaları keserek bol bol sıvı tüketerek yürüyüşte yaparsarak verirsin kilo. Fazla yemek sütü arttırmıyor zaten. Sağlıklı beslenmek ve sıvı alımı önemli. Emzirmek çok kalori yaktırıyor. En etkili kilo verme yöntemi emzirmek diyebilirim. 
0 oy
tarafından
Hiç kilo vermeyi düşünmedim, sütüm olsun yeter,hatta bazen eşime takılırım ya çok kilo aldım sanki ne yapsam da versem acaba derim, hayatım hani neren kilolu kuruntu yapma kendine ye ki oğlumuza süt olsun der. 

Kız bide her şeyi geçtim amaaaannn bu yasa kadar fit gezdim bundan sonra da kilolu gezerim ne var yani, bide benim kilo vermem en fazla 1 buçuk ağı bulur 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 391 göst.
27 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,549 puan) tarafından soruldu
+4 oy
31 cevap 617 göst.
19 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mersin33 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
21 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,529 soru

24,170,648 cevap

335,836 kullanıcı

...