0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (1,328 puan) tarafından
Sizin bebekler de boseyleri fırlatıyor mu? 17. Aya girdiginden beri elindekileri evde oyuncak vs dışarıda taş fırlatma huyu başladı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet aynısı bende var bi tane :) 17 aylık 
(1,328 puan) tarafından
Ay attığı bişey değil çocukların kafasına falan atacak diye korkuyorum
tarafından
Bizim kafamıza çok atmıšlıģı var bide bi gülûyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
9kattan şampuan firlatmakta dahilmi :D
(1,328 puan) tarafından
Dahil canım. Bende elimden geldiğince takip ediyorum biseyleri aşağı atmasın diye
tarafından
Attığı günün akşamına file taktirdik biz şimdi kafam rahat balkonda bu seferde salonun tekli koltuklarini itip çıkıyor cama
(1,328 puan) tarafından
Ay kaç aylık o. Benimki de camın önüne çıkıyor diye cama kilit taktım acamiyo
tarafından
22 aylik
0 oy
(2,781 puan) tarafından
26 aylık hala fırlatıyor malesef. 
(1,328 puan) tarafından
Yaa aslında büyümüş baya
(2,781 puan) tarafından
Evet anlıyor ama inadına yapıyor hala.
0 oy
tarafından

Ahaha benimkide öyle. Kumları fırlatıyor. Parktaki bebeklerin kafasına kum fırlatıyor napacagimi şaşırıyorum. Taş bulsa gücü yetecek kadar atıyor ama Allah'tan canı yok uzağa atamıyor :D. Benimki bu aralar pek asabi. Ergenliğe giriyor sanirim

(1,328 puan) tarafından
Evet ya asabiyet başladı. Yapma diyeceğim bişey yapıyorsa bana bir bakışı var kaşları ile yiyo beni resmen :D
tarafından
Kendini yerlere atıyor istediği olmayınca.  Bir kaç gündür de vurmayı öğrendi. Hiç vurmadım nasıl öğrendi bilmiyorum valla
(1,328 puan) tarafından
Benimkide ısırıyor :( bugün de oyuncağın üzerine oturmaya çalıştı. Oturamayoo düştü diye oyuncağa vurduğunu gördüm
tarafından
Evet ya benimkide ısırıyordu onu 1 haftadır yapmıyor. Ama sadece beni ısırıyordu. Babasını ısıtmıyor. İnanmazsin aynı küçük köpekler koşup birden insanlara atlarda isirirya. Durduk yere hem üstüme atlayıp heryerimi Sika sikia ısırıyordu. Bir ara pskilojim bozulduydu . Korkuyordum ne ara beni yakalayipta ısıtacak diye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 176 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 261 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 426 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (637 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,419 soru