0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (782 puan) tarafından
tarafından kapalı

Bilirsiniz ilkler hep farkli derler evet aynen oyle ama ben ilk hamileligimi ogrendigimde ne hissettiysm bunda da ayni seyelri hissediyorum bende pko ar ve hamile kalmam zordu 3 sene kadar oglumu bekledik zor bir sureçti ikinciyi bu yuzden erkenden dusunmeye basladim ben hamile kalana kadar zamn gecer zaten diyodum ki bugun test yaptim adetime 5 gun varken nasil net cikti şok oldum mutluluktan hemn esime kosarak haber verdim oda beklemiyomuş ne tepki verecegini bilemedi agladi oglumuza sarildi kardes geliyor diyo.neyse uzatmiyim polikistik over olan varsa aranizda ve umutsuzsa ozelden yazabilir ona yasadigim sureci anlatirim seve seve bende zayif degilim 77 ile ogluma hamile kaldim ve su an hala 77 yim kiloyla cok alakali degil bazi seyelr 

image

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
(988 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına al ınsallah canım 
(782 puan) tarafından
Saol cok tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Gözün aydın canım rabbim kazasız belasız sağ salim sağlıkla aldırsin kucağına inşallah ") çocuk çok guzel bir şey rabbim başımızdan eksik etmesin evlatlarımızı ")
0 oy
(9,883 puan) tarafından
sağlıkla büyüt İŞALLAH 
(782 puan) tarafından
Amin cumlemizde insallah rabbim herkese evladini kucagina alip saglikla buyutmeyi nasip etsin

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 798 göst.
10 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 458 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 477 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 390 göst.