0 oy
318 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,635 puan) tarafından
Kızlar kaynanam ne zaman oraya gitsek evini dip köşe temizletmeye sürekli iş yaptırmaya çalışıyor bu benim hoşuma gitmiyor bu konuyla ilgili bı önceki postumu okursanız anlarsınız zaten. Kendi çıkarı menfaati için hareket ediyor. Kendi Eltisi geldi uzak yoldan. Eltimle konuşmuşlar yarın eltim geliyo sizde gelin diye ben gelmiyorum işim var dedim. Eşimle ufak bir tartışmamız oldu eşim bana surat astı uyuyakaldı canım sıkıldı bu duruma. Sizce gitmemekte haklı mıyım??? neden normal günde beni bilmiyor da misafir gelince çağırıyor. Eğer ki gerçekten beni sevdiği için cagirsaydi koşa koşa giderdim evini de temizlerdim misafirine hizmet de ederdim ama sırf çıkar menfaat için beni çağırıyor o yüzden gitmek istemiyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aman temizleyince kıymetli oluyoruz sanki boşver gitsin :getlost:

(1,635 puan) tarafından
Herşey kararında güzel canim
-Reklam-
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Simdi okudum canim oncekini gitme esine tamam giderim de bak ikili oynican bunlara asla ters birsey sòyleme yarinda cocuk durmadi filan de hatta ne yap biliyomusun o kadar gec saat gitki bilerek uyut bebeni cayini corbasini versin sende üstune git aaaaa goruyomusun uyudu gec kaldim dersin :))
(1,635 puan) tarafından
Gitsem kahvaltı hazır olsa bile sonrasında evi temizletir hizmet yaptırır inan iş güç gözüme gelmiyor beni kullanmasi zoruma gidiyo
(7,470 puan) tarafından
O zaman hic gitme canim bebegini bahane et baktin ustune cok geliyo kendine yardimci tut de ama esine ikili oyna tamam giderim de gecistir sonra bebe uyumadi agladi uyudu saat gec oldu şöyle böyle bul birseyler esine annen soyle boyle yapiyo gitmicem dersen kötü sen olursun ters teper
(1,635 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim tavsiyen için. Eşime yarın mesaj aticam kargodan aradilar evde misin kargonuzu getiricez dediler diye bekledim bekledim öğleden sonra getirdiler dicem. Eşim akşam bana 2 saat otur gel nolacak sanki dedi öyle olmuyo işte dedim
(7,470 puan) tarafından
Ben şunu anladim ki ne kadar münakasaya girersen o kadar yoruluyorsun ona göre annesi melek ve sana napiyor sanki diye dusunuyor sen birsey dediginde cok ters tepiyor birsey deme ama görmesini sagla mesela esinle beraber gittigindede sunu yap bunu yap diyordur illaki gözune sok surat as noldu diyince ayaklarim agridi sabahtan beri is yaptiriyor gece ne kadar kalktigimi biliyorsun gunduzde boyle olunca fazlasiyla yoruluyorum ki bu yorgunlugu gece uyuyarak atamiyorum gece bebek bak gunduz kendi evim yetmiyor gibi aksama kadar annemin evini temizliyorum ve bu hep böyle oluyor iki dk oturtmuyor bende gitmek istemiyorum artik de birseyleri gormeden anlamiyorlar çünkü
(1,635 puan) tarafından
Aynen öyle vallahi
0 oy
tarafından
Gitme boşver seni hizmetçi bellemişler 
(1,635 puan) tarafından
Evet kendimi öyle hissediyorum
0 oy
(973 puan) tarafından
Sende onun yaptığı gibi bir şekilde geç git hatta çocuğun huysuzluk saatleri olur ya gün içinde o saatlerde git çok huzursuz olsun sende iş yapıyormuş gibi yap sürekli çocukla ilgilen AA kusura bakmayın ya çocuk çok huysuz de böylede bizim yüzümüzden rahat olamıyorsunuz de çık evine git kocanla da böyle birşey için tartışma bence yani sağ göster sol vur ancak böyle anlarlar
(1,635 puan) tarafından
Sağol canım öyle yapicam artık
0 oy
tarafından
Sen onun hizmetçisi değilsin kendisi temizlesin hiç sevmem çıkarcı insanı . 
(1,635 puan) tarafından
Bende sevmiyorum:(
0 oy
tarafından
Ne kadar fedakâr davranırsan o kadar ***** bir şey bilmez yerine konulup kullanılırsn . Fazla fedakarlık vefasızlık getiriyor malesef 
(1,635 puan) tarafından
Evet canım gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 189 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Esra Yagmur (1,068 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
0 oy
4 cevap 289 göst.
29 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler