0 oy
1,002 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Bu uyku tulumu kullanışlı olurmu 17 aylık için. Ayaklilar çok terletir gibi geldi. Bu daha hafif duruyor

image

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence normal uyku tulumu tercih et kollu 
tarafından
26 derece ev
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aldik 6 aylıkken bile istemedi beni donemedi uyandı hep 
tarafından
Aynen bende onu düşündüm.  Ama çok üstünü açıyor ya.
tarafından
Normal ayaklı al ben aldım baya oldu giyo
tarafından
Ama onlarında kolu var. Kışın ev baya sıcak oluyor.
tarafından
Zibin uzerine giydir ben oyleyim hic örtu yok bizde
tarafından
Ama onun içinde tog değerine baktığımda klasik penye tulumu gosteriyor
0 oy
(285 puan) tarafından
Ayakları nerde kiz
tarafından
İçinde kalacak.
(285 puan) tarafından
Rahat edemez ki öyle dönemez falan bnce
tarafından
Aynen onuda düşündüm. Kızım çok hareketli. Asla bişi durmuyor üzerinde döndüğü için. Ama bu seferde üşür diye korkuyorum
(285 puan) tarafından
Benm çocuklar da öyle geceleri aşırı açıyorlar üstlerini kışın mecbur uyku tulumu alcm kalorifer yok klima var
tarafından
Bizdede merkezi sistem ve aşırı sıcak ama yinede ortmeden olmuyor
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Canım bunu ben ilk üç- dört  ay bu tulumdan kullandım dönmediği için  rahati giydirmeside öyle ama büyük bebekelere iyi olmaz bu rahat edemez dönemez  ,ayaklarıni hareket ettirmek ister , normal uyku tulumu baksan daha rahat olur
tarafından
Doğru diyorsun canım haklısın.
Ama kolsuz olması hoşuma gitmişti. Ev 26 derece oluyor kışında. Kolsuz daha az terletir diye dusundum
(2,220 puan) tarafından
Tog derecesi düşük al ,1.0 numara falan yada daha düşük alabilirsin canim terletmez birde  icinede sadece zıbın giydir
tarafından
Klasik penye tulumlardan varda. Onlada üşür ya. Ben öyleyim mesela. İlla üstüme incede olsa bişi ortmeliyim. Ama kızım ötmüyor hep üstünü açıyor. Yazın neysede kışında ev aşırı sıcak ama sabah doğru serinliyor hastalanarak diye korkuyorum
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Bana göre kullanışsız. Çocuklar rahatlığı sever. Bunun içine hapsedilmis gibi hissedebilir. LCW uyku tulumuna bakabilirsin. Normal tulum olanından. Ayaksizlar her zaman kullanisli olur.
tarafından
Ama onlarda çok kalın ve kollu. Ev kışın 26 derece oluyor. Üstünü örtsem açıyor. Ortmesem üşür sonuçta sıcakta olsa bile ben bile üstüme birsey ortmeden yatamiyorum
(1,154 puan) tarafından
Çok kalın değil ben o soğukta 1.7 tog olanını kullandım içine pijama giydirerek hicbisey olmadı. Tog değerine göre alırsin. Senin dedigin 2.5 tog olan bildiğin yorgan gibi onu sakın alma zaten.
tarafından
2.0 yazıyor ama bende emin olamadım. Birde ben zıbın ve sadece bunla uyuturum diye düşünüyordum. Ay bir türlü bulamadım ya düzgün bisi
0 oy
tarafından
Doğumundan 10. ayına kadar kullandım, çok rahat kış için de tog değerine göre çok ideal ayaklar üşümüyor vs. Ama 10. ayından beri ayaklı ola lara geçtim çünkü bunlarla harekerleri çok kısıtlanıyor ve bebeğim çok dönen bir bebek. 17 aylık için kullanışlı olmaz bence. Ayağa kalkması vs çok zor bunlarla beşiğinde. 
tarafından
Kolsuz ayaklılardan al. Ben de kolsuz alıyorum hep evim sıcak, ama ayaklı alıyorum artık mecburen.
tarafından
Ay ben onu hiç görmedim ya. Hangi markada vardirki
tarafından
Ya ben yurtdışındayım amazondan alvi marka alıyorum. Ama hepsiburada sayfasında da gördüm ya ben. https://www.hepsiburada.com/ara?q=uyku+tulumu+bebek&sayfa=2
başka sayfalarda da vardır illaki. togları falan kontrol et ama tabi :)
tarafından
Bunlarda uzun kollu canim
tarafından
altta var kısa kollu ve ayaklı
dur 1 dk
0 oy
(634 puan) tarafından
Bn kullanıyorum dum cnn fakat olmamaya başladı bnimkinn ou fedakârlı binden almıştı kayinvaldem
tarafından
Kullanislimi
(634 puan) tarafından
Evet cnn bende arada dışarı çıkarken bile giydiriyordum
tarafından
Kaç aylık olana kadar kullandinjz
(634 puan) tarafından
5 aylik
tarafından
Ha işte o zmn hareketsizya canım. Sıkıntı olmayabilir de. Şimdi benimki 17 aylikya dönüyor acaba rahatsız olurmu diye dusundum
0 oy
(634 puan) tarafından

image

O zamn bu al cnn hem kullanışlı hemde rahatca donebilir
tarafından
Buda çok sıcak tutmazmi. 26 derece evde
Diğeri en azından sıfır kollu diye daha ferah olur diye dusundum
0 oy
(4,641 puan) tarafından
3 çocuğuma  da bundan kullandim. Güzel  rahat ama kollari olmadigi icin sıkıntı.  Ablam almanyadan getirmisti ben de kullandimdi cok secerek almadim yani.
tarafından
Neden kolları olmadığı için sikintiki
(4,641 puan) tarafından
Battaniye yorgan niyetine usumesin diye giydiriyon ama kollari açıkta  kalıyor  haliyle üşüyor  ondan.
tarafından
Ev sıcak oluyor zaten . Uyurken biz bile kollarımızı ortmuyoruzki cnm sen ortuyormusun. Hep yorganın dışında kollar. Buz gibi degilki ev kolları usumez
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim ayakli kollu tulumlarinda ince olanlari var .ilk 3 ay icin uygun ama benfe daha buyuk bebeklerin hareketini kısıtlar uyusun dersin ama aksine uykusunu böler bence
tarafından
Doğru canım haklısın. Onuda düşündüm de işte sanki böyle rahat ferah gibi geldi gözüme. Uzun kollularda tog değerine göre bakınca klasik tulum cikiyor
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Aa bende bugün sipariş verdim kızım 1 y1sina girecek bakalim kullanışlı olur mu yoksa 85tl çöp olcak
tarafından
Evet 85 düşmüş çok uygun ya kargoda var demi canim
(4,585 puan) tarafından
Evet 15tl 100tlye geldi vallah uygun olduğu için burdan aldım lc bile daha pahalı
(4,585 puan) tarafından
Uyku tulumumuz geldi vallah beğendim ne kalın ne ince  ben 2 4 yaş aldım kızım 1 yaşına girecek uzun vade-mecum kullaniriz 2 3 yıl
tarafından
Demedin mi nasıl bebek sevdimi
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Bunlar kundak gibi çok sıkı değil ama üstünü örtüşmeyen bir çocuğun varsa eğer bunuda istemez benim oğluma hediye gelmişti bunun gibi bir şey birde polar battaniyesi var di hiç kullanamadık istemedi ağla ağla yırttı kendini ")
tarafından
Ahaha kesin benimkide öyle yapar. Şuan gözümde canlandı valla
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Normal al canım ayakları da hava alsın büyümüş artık 
tarafından
Onlarda kollu ama
(3,727 puan) tarafından
Canim  zaten önümüz kış
tarafından
Kışın evimiz 26-27 derece oluyor çok sıcak oluyor. Ama üstünü acincada hadtalaniyor
0 oy
tarafından
Kız bu nee kedndini bir düşün bakalım bunun içinde çok rahatsız eder çocuğu :) 
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşına gircek her sene normal kollu bacaklı çorapsız olanı alıyoruz almasak kış boyu hergün hasta olurdu galiba şimdi

Bile üstüne çarşaf örtsem saniyesinde açıyor bunda rahat edemez bence normalini al 
tarafından
Onlarda uzun kollu canim ev 26_27 derece oluyor kışın. Üstünü ortmeyince hastalanıyor. Örtsem açıyor.
0 oy
(598 puan) tarafından
Bu daha küçükler için uygun sanki 
tarafından
2_4 yaş bu.
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Ayakli al. Kiz sahsem benim. Kizim asla bunda uyumaz catlar dönecek illa. 15 aylik bu arada 
tarafından
Evt cnm haklisin
0 oy
(4,585 puan) tarafından

Bak bu bizimki ben begendim

image

tarafından
Evet bu modelide vardı. H&M markası mu bu. Nasıl bebek begendimi
(4,585 puan) tarafından
Evet h&m vallah bugün geldi yikayip kullandiktan sonra yazarim
tarafından
Ay kesin yaz. Güzelse indirimi bitmeden alayim
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Normal uyku tulumu al canım lcw de var güzel hemde üzeri açılsadamsıkıntı olmaz
tarafından
Onlarda çok kalın
0 oy
(12,050 puan) tarafından
Bence bunları daha küöükler kullanmalı 6 ay altı
tarafından
4 yaşa kadar üretilmiş aslinda

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 263 göst.
0 oy
5 cevap 226 göst.
4 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi. I. M. (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
4 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 318 göst.
3 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,614 soru

24,061,189 cevap

330,155 kullanıcı

...