0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar bugün çok ateşim var emziriyirum ilaç icemiyorum çok kotu durumdaydım parol ve ıhlamur iciyorum sadece biraz uyuyim dedim ikindiden sonra ateşimde vardı acaba atesim vat diye mi halusulasyon gördüm ikindi de yattım diye mi :'(

Birde ilaç kullanmadan nasıl duzelebilirim cigerlerim acıyor resmen :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah bol bol nane limon ihmalur iç bir de kekik iyi geliyor kaynat iç 
tarafından
Çok sağol kuzum Allah razi olsun
-Reklam-
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Kuzu emziriyorsun madem gitsene acile bı iğne bı serum ayaktasin Allah'ın izniyle ne diye çekiyorsun 
tarafından
Yavrum İnan hiçbirşey yapmıyorlar parolyazip gönderiyorlar:(
(4,586 puan) tarafından
Çok kötüyüm de biraz sizlan başka türlü bakmıyorlar malesef
0 oy
tarafından
Emzirirken kullanabileceğiniz antibiyotikler var. Enfeksiyon ilaç kullanmadan geçmez malesef 
tarafından
İnan burada acildeki doktorlar paroldan başka birşey vermiyor sabah gitmem gerek onda da randevusz alırlar mi bilmiyorum
0 oy
(8,880 puan) tarafından
Evet canım ateşin var diye. Bende ayniydim. Ilık duş al üstünü örtme dinlen bol bol. Allah şifa versin. 
0 oy
(363 puan) tarafından
Peygamberimizin sözü var ikindi vakti uyuyan delirmedigi için Allah'a dua etsin diye asla uyunmaz o saatte hasta olsan bile ruhla beden ayrımı oluyor ve diğer varlıkların en çok insanı rahatsiz ettiği vakitler ikindi ile akşam arasi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
10 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (7,405 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
6 cevap 376 göst.
0 oy
5 cevap 170 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Dark-cikolata01 (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,609 soru

24,186,008 cevap

336,631 kullanıcı

...