0 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,776 puan) tarafından
Kızlarım şimdi biz Doğuda yaşıyoruz eşimin mesleği dolayısıyla, çocuk fazla dışarı çıkamıyor haliyle, tuvaletini herşeyini biliyor, eşim okulla konuşayım yaşı tutarsa verelim diyor, ben sanmıyorum alacaklarını, size danışmak istedim, bide endişeliyim yollamak konusunda, sizce alırlar mı? Almazlar mı?

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Alacaklarını sanmıyorum kreşe verebilirsiniz oyun gruplarına 
(1,776 puan) tarafından
Burası küçük yer kuzum kreş çarşı tarafında bişey olsa kızımla oraya kadar gidicem, okul yakın bize o yüzden konuşayım dedi eşim, ama ben hiç istemiyorum küçük daha , tuvalete gider fakat pijamasını giyemiyor falan o yüzden tereddütlüyüm
tarafından
Kendi yaş grubu olmayacağı için verimli olamaz hep kendinden büyükler olacak daha çekimser kalacak onların arasında bu bile olumsuz etkileyebilir onu okuldan soğutabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye almasınlar. 4 yaş sınıfları oluyor. 
(1,776 puan) tarafından
Kayıt devam ediyor mu
tarafından
Yer varsa her zaman alirlar
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Aliyorlar. Arkadaşımın çocuğunu almışlar
(1,776 puan) tarafından
Kayıt bitti mi acaba
(3,309 puan) tarafından
Bilemiyorum canim
0 oy
tarafından
Anaokulu yaşı 4e indi zaten canım alırlar 
(1,776 puan) tarafından
Ben 5 ten başlıyor diye biliyordum kuzum
0 oy
(13,481 puan) tarafından
Esimin dayisinin kizi gitti gecen sene 4 yasindaydi. Devlete gitti
(1,776 puan) tarafından
Bende gitsin istiyorum ama tuvalete gidip geldiğinde pijamasını giyemiyor bide yemek yemesinde biraz sorun var yemiyor o yüzden korkuyorum
0 oy
(530 puan) tarafından
Alırlar canım şimdi çoğu ana okulu 3-6 yaş arası öğrenci alıyorlar 
(1,776 puan) tarafından
Bende gitsin istiyorum ama tuvalete gidip geldiğinde pijamasını giyemiyor bide yemek yemesinde biraz sorun var yemiyor o yüzden korkuyorum
0 oy
(14 puan) tarafından
Müdür yardımcısıyım. Biz de doğuda görev yapıyoruz. Bu durum okulun durumuna göre değişir. Normalde bu sene 2017 doğumlular anasınıfına zorunlu kayıt olarak düşüyor. Ama okulun imkanı yeterliyse (sınıfı, öğretmeni vs varsa) 4 yaş grubuna da sınıf açılır. Bunu okullarla görüşmeniz lazım eğer birden çok seçeneğiniz varsa okullara sırayla sorun. Ama tek seçeneğiniz varsa o okulun 4 yaş grubuna sınıf açıp almayacağını öğrenmek lazım 
(1,776 puan) tarafından
İnşallah alırlar, 2 seçeneğimiz var şuanda bize yakın olarak, babası Özel tim olarak görevleri çok oluyor, ben tek başıma götürmek zorundayım o yüzden öncelik yakın bu 2 okul , bakalım konuşacağım Çarşamba günü
0 oy
tarafından
Kızım 3 eylül de 4 yaşına girdi almadılar 
(1,776 puan) tarafından
Aaaaaaaaa niye ki
tarafından
5 yaşında alıyorlarmış
(1,776 puan) tarafından
Bazı şehirler 4 yaşında Almış ondan
tarafından
Evet bizim anaokulu yok 1 sınıfta sabahçı öğlenci var o yüzden biz almıyoruz dedi
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Kizim 3,5 yasinda 4 yas cocuklarla öğrenim görecek yarı özel yarı devlet anaokulu
(1,776 puan) tarafından
Korkuyorum birazda adaptasyon açısından
(4,285 puan) tarafından
Benim 1 tane kizim var artık sonbahar da geliyor dışarı da cikamaz pek fazla o yüzden gelişimi açısından da iyi olacağını düşünüyorum
(1,776 puan) tarafından
Çarşamba günü babası gidip konuşacak inşallah olur, bizde çoğunlukla evde tekiz, babası hep göreve gidiyor eeee dışarı çıkmak için beni çok sıkıyor arkadaş istiyor kendine, dedim gitsin kendine bişeyler öğrensin en azından
(4,285 puan) tarafından
Bence iyi olur zorlanirsa veya çok hasta olursa ertelersiniz
(1,776 puan) tarafından
22 Ağustos 2018 li annem diyor Ocak doğumlu olsaydı iyiydi diyor , inşallah alırlar tamamen devlet benimki ya
0 oy
(12,085 puan) tarafından
Zaten 4 yaştan almaaya başlıyorlar alırlar
(1,776 puan) tarafından
İnşallah canım ama korkuyorum adaptasyon açısından

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 661 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,411 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
26 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (5,429 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 188 göst.
17 Mart 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,411 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,411 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,574 soru

24,185,534 cevap

336,596 kullanıcı

...