0 oy
1,936 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından
Hayırlı günler hanımlar 24 yaşındayım 19 aylık evliyim ve hiç korunmadım. ikimizinde hiçbir problemi yok çok şükür. Adetim düzenlidir. Ve yumurtlamayı da takip ediyorum ovülasyon testi ile. Birçok doktora gittik hepsi hiçbir problem olmadığını söyledi. Rahim filmi de çektirdim onda da çok şükür bir problem çıkmadı. Hayıt tohumu çakşır otu suyu kullandım. Klomen kullandım 4 ay. Thancss one diye eşimle kullanabileceğim hap verdi onunla da olmadı. şimdi 3 ay da gonalf iğnesi verdi 100mg. Evlendiğim ilk günden itibaren etraftan çocuk lafı duyuyorum. İnanın duymadığım laf kalmadı. Ve kaynanamla da bu konudan çok kavga ettik bana noksan olduğumu kısır olduğumu söylüyorlar. Eşim hep arkamda bu konuda ama ister istemez insan can sıkıyor. Etradımdan hamilelik haberi bile duymak istemiyorum artık. Kardeşim 2. Çocuğuna hamile ve ben buna sevinemedim bile. Yeğenim beni çok sevdiği için ve teyze diyemediği için anne diyor ve içim gidiyor. Rabbim isteyen ve bakabilecek olan herkese bu duyguyu tattırsın kimseye ağız açtırmadan inşAllah. Rabbim düşmanımın başına vermesin. 

46 Cevaplar

0 oy
(663 puan) tarafından
2 yıl boyunca çocugum olmadı ne zaman kendımı rahat bıraktım olacaksa olur dedım o ay hamıle kaldım once rabbımın ıznıyle sonrada senın gönlünün rahatlıgıyla olur ınsaallah rabbım hakkında hayırlı olanı kolaylastırsın ınsallah ısteyen dıleyen herkese sanada hayırlısından sağlıklısından evlatlat nasıp etsın
-Reklam-
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Eşini göründümü doktora
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Eski post ama merak ettim çocuğu oldu mu acaba.
0 oy
(261 puan) tarafından
Canım çok yorum var hepsini okuyamadım belji söyleyen olmuştur bilmiyorum. Ben de ilk cocugumda zorlandım yani uzun süre korunmamamiza rağmen 1 seneyi geçkin hamile kalamadım. Hiçbir sorun yoktu 23 yaşındaydım o zaman. Sonra bir aktara gittim aktardan bir karışım aldım. Çoban çantası,  aslanagzi otu, hayıt tohumu üçünü kullandım nasıl kullanacagini aktar söyler. Akşamları uyurken her gece( inanıyorsan tabi ki inanmiyosan yapmana gerek yok ben inanarak yaptım) Meryem süresi okudum. Ve ilişki hergun yaşamak sperm kalitesini düşürür. İki ya da üç günde bir olursa daha iyi olur. Yumurtlama günlerini de takip edersen allahin izniyle hamile kalırsın. Ben bunları yapmaya başladıktan 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim yani yapmaya başladıktan 1 ay sonra hamile kalmıştım. Rabbım isteyen herkese evlat versin inşallah 
0 oy
(6,732 puan) tarafından
Kafana takma ve gerçekten detaylı araştırma yaptır . Belki de sadece stres ne zaman ki akışa bırakacan o zaman olcak 
0 oy
(5,175 puan) tarafından
Uyarı neden verildi anlamiyorum ki

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 529 göst.
0 oy
20 cevap 1,043 göst.
19 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Merall (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 522 göst.
4 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Alinsu (1 puan) tarafından soruldu