0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar napacam ben Allah için bı akıl verin kızıyorum olmuyor anlatıyorum olmuyor 3 buçuk yaşında bağırıyor çağırıyor sinirleniyor damarları kabarıyor sinirlenince kafayı yicem akşam yatağa zor atıyorum kendimi çok memnuniyetsiz çok doyumsuz her istediği oldu şimdi baş edemiyorum nasıl bir yol izlicem ben insan içine çıkamıyorum bu huyu yuzunden arkadaşlık kuramıyor herkes dislamaya başladı kimseyle oynamasını bilmiyor Ekim ayında piskolog randevum var zaten ama ekstra bı bilgi sahibi iseniz Allah için paylaşın pisikolojim hiç iyi değil 

3 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun Gerçekten zormuş destek alman en güzeli
tarafından
Allah razı olsun nolur dua edin Allah akıl fikir versin dinlenemiyorum tansiyon hastasıyım 18/11 lere çıkıyor sinir hastası oldum eşimle aramız git gide açılmaya başladı çocuk nefes aldırmıyor bize
-Reklam-
0 oy
tarafından
Inşallah psikoloğa gidince düzelir 
tarafından
İnşallah kendimi tükenmiş hissediyorum bu yüzden eşimle düşman olduk bir birmize tahamulumuz kalmadi
0 oy
(3,485 puan) tarafından
İnstangramda uzm. havva gündoğaneser var çocuk gelişimci, bi mesaj at bakalım, belki online yardımcı olur
tarafından
Bakayım canım çok sağol

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 130 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Bkr48 (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 421 göst.
10 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 328 göst.
3 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 467 göst.

Kategoriler

1,470,152 soru

24,082,652 cevap

331,287 kullanıcı

...