0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (2,327 puan) tarafından
Kızlar kızım 28 aylık. Tuvalet eğitimi için oturruyorum tuvalete ama çişini yapmıyor. Yanında bende oturdum. Oyuncağını da oturttuk işe yaramadı. Çişin var mı diyorum. Var diyor. Oturuyor ama bişey yok. Bu durum hazır olmadığını mı gösteriyor?  1 kere oturup çişini yapsa gerisi kolay olacak diye düşünüyorum. Ama hiç yapmıyor. 

5 Cevaplar

0 oy
(17,266 puan) tarafından
Kisa zamanda hemen yapacak diye bişey yok. Sen onu lafa tut konuştur. Klozette oturduğunu bile unutup yapar. Benimki ilk oturduğunda düserim diye korkuyordu. Buna rağmen alişti. Bak seninki normal oturuyormuş. Erteleme bence. 
(2,327 puan) tarafından
Tamam cnm, telefondan çizgi film izliyor, bu şekilde oturtuyorum. O zaman pes etmeyim. Peki ilk çişi yapana kadar bez bağlayım. İlk çişi tuvalete yapınca bezi bağlamayım diyordum. Öyle mi yapayım?
(17,266 puan) tarafından
Bezi çikardiktan sonra hiç takma. Halilarini falan topla ortaya yaparsa bile sorun etme. Gece bile takma bence bezi.
-Reklam-
0 oy
(12,988 puan) tarafından
Bugün başladıysan çok normal yapmaması zamanla öğrenecek ilk gün genelde altına kaçırır zamanla öğrenir 
(2,327 puan) tarafından
Tamam cnmm
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Zaten en zoru o ilk çiş onu yapınca onlarda anlıyor çiş yapmanın korulacak birşey olmadığını :)

(2,327 puan) tarafından
Tamam o zmaan cnm :)
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Sifon sesi olan bir klozet almıştık biz kızım sırf o sesi duyabilmek için kolayca çişini yapıyordu sonra da ona basmış gibi eğleniyordu aklıma geldi belki sizde de işe yarayabilir
(2,327 puan) tarafından
Aynısı var cnm.  :)))
0 oy
(43 puan) tarafından
Benim kizim da 30 aylık. 1 ay oldu ogreneli. Ilk gun o da yapmadi korktu. Sonra banyo yaptirmistim ustunu giydirmeden hadi otur yap dedim ilk çişini oyle yapti yoksa kiyafeti cikarip yapmak istemiyordu. Sonra da devami geldi zaten. 
(2,327 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla ilk çişi tuvalete yapınca gerisi kolay. Sonra çişim geldi deyip yapıyor öyle mi?
(43 puan) tarafından
Evet canim kizim da oyle oldu. Ama ilk bi kac gun kacirdigi oldu ben soruyordum surekli var mi diye.ilk gun kiyafeti cikarmadan oturuyordu cikarip oturmaya korkuyordu yapmiyordu sonra dedigim gibi duştan sonra ilk çişini yapti.Bi de elini yikarken kalip sabun veriyordum oynamayi seviyordu. Sifona beraber basiyorduk. Bi de ilk bi kac gun alisana kadar sakiz yada cikolata verdim bi de cikartmalardan verdim baya tesfik etti zaten alisinca istemez oldu onlari da:)  2 haftada ogrendik suan gece bile baglamiyorum masallah kolay oldu cok sukur.
(2,327 puan) tarafından
Gece uyku arasında çişe kaldırıyor musun cnm? Kaldırıyorsan tekrar uykuya kolay dalabiliyor mu?
(43 puan) tarafından
Hic uyandirmadim canim. 3 yada 4 kez kendi uyandi tuvalete yapti sonrasinda hemen daldi uykuya az bi agladi uyudu hemen.Onun disinda uyumadan once yapip uyuyo sabaha kadar tutabiliyor. Uyandiginda direk tuvalete gidiyor.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 179 göst.
28 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,858 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eylemm04 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,613 soru