0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasil olur yani nasıl birsey almam lazım  ? Şuan kış değil tamam kışın panduf alınır diyelim şuan hava iyi nasıl serin ama evler sıcak okadar çok çok soğuk değil ? Çorapla durabilir bir hava var ? Yardımcı olur musunuz? 

Birde bir suluk beğendim oğlum suluk kullanmıyor yani hiç pipet kullanmadı meyve sularında bile hep bardak kullandığı tek şey biberondu yani oda mama içindi.. 

Neyse bende bir suluk buldum hem pipetli hem de bormel ağızlı müdür alışır sorun olmaz dedi sussuz bırakacak değiller ama en azından kendi sulugundan içer hani bilir onun olduğuna diyerekten anlar . Biraz fiyatı pahalı ama kararsız kaldım çarşıya daha bakmadım buradada bulabilirmiyim bilmiyorum? Bilgilerinizi aktarin

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Bunu aldım kızlar bu kıs

imagekışın da giyebilir dedi kreşe sıcak olur falan dedi

(481 puan) tarafından
Yerinizde olsam bu kadar pahali bir ayakkabiyi krese gondermezdim.cocuklar karistirabiliyor panduflari ya da her iki ciftin de icine birer dugme dikerdim. Kaybolmasi karismasi durumunda takip edebilmek. cin
(4,420 puan) tarafından
Bu iç mekan için açıkçası pek uygun bir şey değil canım birde tuvalete gidiyorlar sürekli ve her seferinde ayakkabı çıkarıp terlik giyiyorlar sonra geri çıkıp ayakkabılarını giyiyorlar keşke daha basit kolay giyilir bir şey tercih etseydin
tarafından
Hiim olmadı hallederim bir şekilde başka birsey bulurum olmaz herhalde en son oğlumun sınıfta 8 kisk falandı oladar bile yoktu sanırım yalan olmasın. Sağol bilgin için ..

Acemilik oldu diyelim olsun biraz havalar soğuduğunda  panduf alırım bakrz ya napim ayakkabicida bunu veriyoruz dedi. Annemde yanımdaydı çok güzel al dedi hayırlısı artık..
(4,420 puan) tarafından
Olsun canım araya gidecek değil ya yine giyer biraz zorlanır ama olsun üstüne adını yaz mutlaka karışmasın
tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ben gezerin aldim tabanı ayakkabi tabani gibi olandan kizima sülük konusunda kararsiz kaldım aliniyor mu bilmiyorum 
tarafından
Bana suluk çanta kres ayakkabisi denildi sadece bunları istiyoruz dediler pazartesi kısmetse paylaşıycak..
(4,285 puan) tarafından
Benim kiz de perşembe başlayacak bakalim
tarafından
Bak attım ayakkabıyı kışın da giyebilir dedi kres soğuk olmaz zaten dediler
0 oy
(3,997 puan) tarafından

image

kizim bu patiklerden giyiyor canim okulda ,pandufla cok terler , direkt corapla da olmaz gibi geldi okulda
tarafından
Bak yoruma koyuyorum  bundan aldım
(3,997 puan) tarafından
cok iyi almissin , delikli ya hava alir cok terletmez kisin da giyer yazin da   ,
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Ben terlik aldim sıcak tutar hem terlemz 
tarafından
Ben aldım bak atyjm canım kışında giyer dedi ama ben pandufta alırım kışın
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Tabanı kalın kolay giyilip çıkarılabilir terlik şeklin de olmayan tam kapalı ayakkabılardan al canım bir kere de al bir daha bir daha uğraşma zaten havanın sıcak olacağı daha kaç gün şurada 
tarafından
Bak canım attım onu aldım bak bakalım... kışında giyebilir dedi aldığım yer genelde bunları veriyoruz dedi .. olmazsa panduf alacam ..
0 oy
tarafından

image

cnm bunu flo dan aldım. Okulda içerde yaz kış giyer. Panduf yazın olmuyor. Bu kullanışlı ve rahat
(3,952 puan) tarafından
Sınıf içinde pek uygun değil bence canım  çünkü giymek çıkartmak çocuğu yorar
0 oy
(4,295 puan) tarafından

image

bende bu gri siyah olanı aldım canım oğluma çok güzelde durdu ayağında 
0 oy
(481 puan) tarafından
Anasinifi ogretmeniyim bence en temizi crocs ben de hep crocs giyerim sinifta bahar donemleri crocs giysin atarsin rahat rahat haftada  2haftada bir yikarsin kisin da bagciksiz yuksek taban fileli spor ayakkabi ya da cirtli kalin tabanli panduf alirsan gayet rahat ve hijyenik olur canim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 337 göst.
21 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Seyhan (2,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 936 göst.
30 Mart 2024 Moda kategorisinde E.m.hs (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 324 göst.
0 oy
3 cevap 175 göst.
27 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,317 soru

24,029,200 cevap

328,615 kullanıcı

...