0 oy
639 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
10 gündür babamlardayım bugün abim ve yengemle birlikte elbiselerimi ve çocuğumun elbiseleri almak istedim eşim olacak pislik bugün işe gitmemiş içeriye girmemize izin vermedi geri döndük akşama doğru ben polisi aradım ekip kapıya geldi polisle yine gittim almaya yine izin vermediler kaynanam kayınpeder ve o rezil pislik kesinlikle giremez bir iğnesi bile burda yok dediler poliste diyo savcılık izni yok bırakmıyorlarsa birşey yapamayız nasıl polis anlamadım savcılık izni olmayabilir ama diyo ev adamların evi giremezsin giremeyiz diyorlar resmen onlardan yana oldular yarın gidip savcılıktan izin almaya çalışacağım izin alırsam bu seferde sıkıntı çıkartırlar mı acaba pislik insanlar ben kesinlikle girmiycekmişim benim eşyalarım hep orda çeyizim oda girmesin o zaman bunuda söyliycem öyle birşey duydum varmı acaba koca eve giremez bu durumda diye inşallah savcılıktan izin alırsam gidip polisle alırım inşallah sizde dua edin 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Acil savcılık izni çıkar bak nasıl polis girer öbür türlü polise giremez haneye tecavüze giriyor pislik insanlar ya
tarafından
Yarın inşallah giderim savcılığa bakalım ne diyecekler
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Izın alma meselesını bılmıyorm ama polısler gorevını yapıyor onlardan yana oldular degıl canm bu sekılde gırseler haneye tecavuzden ceza yıycekler sen dahıl 
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Ne yap biliyomusun eşinle oturduğun eve bide uzaklaştırma alll oda giremesin o eve hayvann
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Almazsan olmaz mı hiç ugraşmasan
tarafından
Bütün elbiselerim orda en bastan adan zeye birdaha almaya kalksam yeniden alamam
0 oy
tarafından
Polise kızma doğru söylüyor savcılık izni al 
(11 puan) tarafından
Bende esyalarimi alamadım ama alcam boşanma davası sürüyor şahit bul magdir oldum de yıldırma politikası oynuyorlar kendini topla bu süreç çok sancılı oluyor emin ol  o esylardan daha güzeli sana nasip olacak ahını Rabbim bırakmaz ben sürekli ah ediyorum zamanla kafana bile takmıyorsun aslında sorun yapılan haksızlıklarda oluyor şimdi sürekli düşüneceksin kafanı takacaksin başına ağrılar girecek aynı süreçlerden geçtim canım o eve mumkunse avukatınla gidin herşeyini al sana ait olan çeyizini falan hepsini al tek seferde sadece elbiselerinle kalma

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,045 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 154 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Aytasi__ (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 935 göst.
30 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sunehriiii (1,828 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 945 göst.
10 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,065 soru

24,067,338 cevap

330,444 kullanıcı

...