0 oy
228 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (281 puan) tarafından
Eşim gün boyu ayakta ve genellikle yalınayak yürür gezi teknesinde çalışıyor ayaklarının alticok yanıyor ağrıyor geceleri at kestanesi balsamı sürüyorum sıcak su yapıyorum hafifletir ama yine aynı oluyor acaba ne iyi gelir neden olurki hergun

7 Cevaplar

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Youtubeda bi video vardı buna dair, fizyoterapi uzmanı paylaşmıştı, birçok sebep saydı ama aklımda tutamadım şimdi, sadece b12 eksikliği kaldı aklımda, bi oraya bak istersen, arama yaparak. 
(281 puan) tarafından
Tamam kuzum sağolasın
-Reklam-
0 oy
(2,611 puan) tarafından
Bildiğim magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Annemde ve kardesimde çok şiddetli var. Bende arada hafif oluyor.
(281 puan) tarafından
Anladım kuzum sağolasın araştırayim
0 oy
tarafından
Canım daha bugün bu yüzden dahiliyeye gottim kan falan verdim bana doktor b12eksikliginden kolesterol yüksekliği yada düşüklüğü yapar dedi gün içinde sürekli ayaktamisin falan dedi ayakta olduğum için de yorgunluktan yanma olabilir kasılma falan varsa ya B12 yada kolesterol olabilir dedi kan istedi ve kolestrol düşük çıkti damar tıkanıklığı olabilir dedi bu yüzden yanma oluyo ayaklarinda dedi ve benimde sadece gün içinde geceleri yatağa geçip uzaninca yanma başlıyordu uyuyamıyorum
(281 puan) tarafından
Aynen geceleride yanıyor işte ovuyorum yakıyorum sıcak suda ama maalesef
tarafından
Bi dahiliyeye git canım kan tahlili yapsin
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Canım ayakta durduğu için bütün gün ayakkabının içinde ben eşimin ayaklarını güzelce sabunla ovuyorum ılık su ile güzelce ardinc veya tarçın yağı ile ayaklarına masaj yapıyorum sonra biraz da buz sürüyorum ayak altına rahat ediyor 
(281 puan) tarafından
Anladım kuzum bu sefer buzlu su yapicam bende rahatlatiyormus
(1,224 puan) tarafından
O da olur canım inşallah geçer :)
(281 puan) tarafından
İnşallah canım benim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Şeker de etkiler eşim öyle..şeker hastası o da gün boyu ayakta iş yapıyor.akşam olunca ayakları yanıyor soğuk bezle sarıyorum.şeker yükselince oluyor.tatlı falan yerse o akşam yanıyor bldiğin
(281 puan) tarafından
Şeker kullanmıyor hiç ama buz denicem bu sefer kuzum sağolasın
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Bnmde oluyo fayaansa basmaktan  karbonatlı suyla yıkımdan bide tuzlu syla
(281 puan) tarafından
Sahada geçmiş olsun canım
(1,974 puan) tarafından
Tskrler
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Vala aşırı derecede var heleki uzanırken uyumaya çalışırken fln su dokmeden yatmamam pazartesi dahiliye gidicem bakalım 
(281 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 445 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
29 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazenin premses (9,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
27 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mehal (834 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,872 soru

24,050,501 cevap

329,649 kullanıcı

...