0 oy
630 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,224 puan) tarafından
Kızlar evde yaptığınız soğuk icicek soğuk kahve olur meyveli icicek olur var mı tarifleriniz 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Limonata yapıyorum 
(1,224 puan) tarafından
Benimkiler ekşi oluyor ya :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kavun suyu 

Erik suyu  

Üzüm karpuz hepsini yaparım 

Kahve de buzlu nescafe yaparim krem santili kremalı 

Reyhan şerbeti falan 
(1,224 puan) tarafından
Onların suyunu mu cikartiyorsun canim
0 oy
tarafından
Kıştan buzluğa greyfurt mandalina portakal atıyorum onları limonata yaparım çok güzel olur bide şimdi çilekli ve karpuzlu limonata yapıyorum oda çok lezzetli oluyor 
tarafından
4-5 tane limonun kabuğunu nane ile eziyorum biraz şeker atıp suyu çıkana kadar onu süzüyorum daha sonra limonların çekirdeklerini ayırıp blender dan geçiriyorum 1 kilo çileğide aynı şekilde blender den geçiriyorum 1-2 litre suyla bunların hepsini karıştırıyorum içinede sizin damak zevkinize kalmış şeker atıyorum ben bazen limonun ekşiliğine göre limon tuzuda atıyorum çok soğuk istiyorsanız çilekleri dondurabilirsiniz biraz sonra kullanabilirsiniz
(1,224 puan) tarafından
Çok saol canım denicem havalar sıcak eşime icicek yapmak istiyorum :)
tarafından
İnsan arıyor bu havalarda soğuk bişeyleri iyi düşünmüşsün canım afiyet olsun
(1,224 puan) tarafından
Eşim aşırı düşkün suya olsun kolaya olsun bende soğuk biseyler yapayım da içsin hep kola kola olmaz :)
tarafından
Onun yerine en azından daha sağlıklı şeyler daha güzel tabi
0 oy
(8,862 puan) tarafından
Soguk kahve yaptim gecen nescafe vardi sadece onunla yaptim sıcak suyla az. Sekerle Kahveyi köpurtmeye çalistim sonra buz ekledim sut koydum ustunede dondurma gayet guzel oldu
(1,224 puan) tarafından
Deneyim canım bende onu yarın akşama eşime
(8,862 puan) tarafından
Granul kahveyle yapsan daha guzel olur varsa. Dogru soyledim demi adini :)))
(1,224 puan) tarafından
Heccc bilmiyorum :))
(8,862 puan) tarafından
Haha :))
0 oy
(656 puan) tarafından
Erik türleri, şeftali, kiraz, visne tek tek veya fazla olanları karistirip kaynatıp süzgeçten geçirip sulandırıp şeker atıyorum. Limonata ve portakal buzlukta oluyor zaten. 
(1,224 puan) tarafından
Saolasin canim benim denicem bunu da dolabı doldururum bol bol
(656 puan) tarafından
Meyveleri kaynatıp sıcak sıcak kavanoza doldurup istediğin zaman açıp da sulandırıp meyve suyu yapabilirsin.
0 oy
tarafından
Ben paket milkshake aliyorum cnm
(1,224 puan) tarafından
Hangisini canim
tarafından
Kakaolusu cileklisi muzlusu var ama bence en güzeli kakaolusu bir kavanoza bir bardak süt koyup bir paketiboşaltiyorum kavanozun kapagini kapatip calkaliyorum 1-2 dakika sonra bardaga dokup uzerine buz koyuyorum mis
0 oy
(9,884 puan) tarafından
ben marketen noza alıyom yapıyom cok güzel oluyo 3 bucuk ne fıyatları her ay 15 tane alırım
(1,224 puan) tarafından
Nazo bende çok yaptım eşime ya bende içtim ama bize dayanmıyor o 25 30 tane 1 hafta anca gidiyor
(9,884 puan) tarafından
bize ıyı gıdıyo cok ıcıyosanız ondandır bız cok ıcmıyoz
0 oy
(2,980 puan) tarafından
Erik visne kayısı elma attım kuruttum çoğunu buzluğa da attim

Biraz da kavanozlara yaptım misafirlerime filan cikartiyorum 
(1,224 puan) tarafından
Hoşaf gibi yapıyorsun dimi canım onlari

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 252 göst.
14 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde clk38 (1,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.

Kategoriler

1,467,989 soru

24,051,831 cevap

329,694 kullanıcı

...