0 oy
120 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,470 puan) tarafından
Kaynana domatesleri önce haslayim öyle kabuklarini soyuyordu sanirim öyle yapan var mi nasil yapiyorsunuz ona sormak istemiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(3,952 puan) tarafından
Hic gerek yok canim ikiye böl  rendele sonra kaynat sonra da robatla parçala 
(7,470 puan) tarafından
Cekirdeklerini süzücem dimi
(3,952 puan) tarafından
Yok canim önce dedigimj yap sonra kaynayinca süt süzgecinden geçir  hic çekirdeği kalmaz. Ben kendimiz icin yapinca cekirdekli yapiyorum :)) misafir gelecekse o zaman çekirdeklerini sürüyorm
(7,470 puan) tarafından
Tesekkurler canim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kabuklu yaptım geçen sene. Çok da güzel oldu. Çorbalara,  etliekmege ,menemene ve tüm yemeklere kullandım 
(7,470 puan) tarafından
Robottan gecip suzuyormusun canim
tarafından
Hayir canım robottan geçirip kaynatiyorum. Zaten kaynıyor bide vakumlu tuzlu bekliyor kabul felan gelmiyor ağza.  Ama annem soyardi. Domatese carptaz iz atar Kaynar suya atar ordam soğuk suya alırdi
(7,470 puan) tarafından
Hmm kaynanada öyle yapip hasliyordu sanirim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 121 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (764 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
31 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mrvgul (4,464 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
28 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sukufe (8,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 211 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,132 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,465,678 soru

24,019,787 cevap

328,174 kullanıcı

...