0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından
Emzirirken biseyler yiyilip içilir mi.

Bana çocuğun genzine gider içme yeme dediler yapmadm ama bazen kahvaltıda agliyo ona süt veren kadar çay buz oluyo merak ettm 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kim dedi cahil koca karı kaynna mi anne mi komsumu 
-Reklam-
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Kiz ağzından memeye bağlanan bir hortumlu var senin yediğin cocugun genzine nasil kaçsın bende yiyordum cocugun üstüne kırıntı dökülmesin içlerine giriyo hic anlamadan kuruntuyla uyumasın yavrucak başka birseye gerek yok
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Cahıl dusunceler yok konusma yok yıyıp ıcme alakası yok bugazına durur demelerın sebebı bebıs rahat ememez hareket ettın ıcın hava yutar genzıne kacar dıye uydurulmş bişey:)
0 oy
tarafından
Su saçmalıklara canım sıkılıyor benim görümcem de derdi böyle şeyler . Bı günde durmuş emzirirken kimseyi düşünme canin sıkılan falan olursa çocuk ona benzer diyor . Başta ona canım sıkılıyor oda bunu biliyor gıcıklıgina diyor. 
0 oy
tarafından
Her sabah kahvaltıyı bebeği emzirirken yapıyorum bebeğin genzine niye kaçsın ya çok sacma

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 131 göst.
28 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyla (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 267 göst.
9 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvgul (4,897 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,141 soru

24,178,907 cevap

336,238 kullanıcı

...