0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar vurun beni artık cok haklısınız:D:D

Git test yap biz nerden bilelim.

Yettin ama sende.

Biz gebelik testine mi benziyoruz.

Dediğinizi duyar gibiyim çok haklısınız bunu da belirteyim☺☺❤

Bacılar son adete göre bugün tam 5+0 gösteriyor ama maalesef hamile miyim değil miyim bilmiyorum☹ve ekliyim hastaneye de gidemiyorum testte yapamıyorum biz nerden bilelim diceksiniz ama dayanamıyorum da  sjsjjs

●Midem çok bulanıyor ve bazen kusuyorum

●Kabızlık var.

●Karnım sis.

●Goguslerim sis ve ara ara bıçak saplanır gibi ağrı oluyor.

Ve en önemlisi geliyorrr sjsjs

●4 gün sadece leke şeklinde sabahları gelen pembe ve kahverengi lekeler.

Bunlara karşı hala hamile değilsem bana ne oluyor bacılar sjsjs ve siz 5 haftalikken neler hissettiniz canlarım❤❤❤❤

15 Cevaplar

0 oy
(3,423 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Sayfanın ortasına işesene bi bakalim varmj yok mu :D

tarafından
Aha bak hiç aklıma gelmemişti o dur bekle sonucu birazdan yazarım sjsjjs
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Hepsi belirti gbi canım ama akıntının hala sürmesi iyi değil varsa bile dediğim gibi ilaç verir bakar risk varsa ona göre önlemini alırsın nap ne et git bence
tarafından
Akintim dün sabah 1 defa daha geldi kesildi canim,bugün hiç gelmedi☺ Annemle de konuşayım ona göre gitmeye çalışcam canim merkez çok uzak köye  bakalım ne olacak❤
(14,147 puan) tarafından
Git git ins hayırlı haberlerle♥️
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Allah'ım gönlüne göre versin kuzum. ☺️❤️

Benim çok aşırı koku hassasiyetim oldu. 
tarafından
Amin canim Allah razı olsun❤❤❤Bende xe var gibi ama emin olamıyorum☺
(6,775 puan) tarafından
Sen bi test al istersen kuzum hastaneye gidemiyorsan. Alt yorum da gördüm babanlara ilaç alacağım de git eczaneye☺️
tarafından
Kuzenimin kızı gidecekmiş ona söyledim inşallah unutmaz alır canim❤❤
(6,775 puan) tarafından
Hadi inşallah canım ❤️☺️
0 oy
tarafından
Neden hastaneye gidemiyosun ve test yapamıyosunki canm bnm en erken belirtim baş dönmesi ve mide bulantımdı
tarafından
Köydeyim canim annemle babamın yanında gidebileceğim tek kişi babam veya test aldirabilecegim merkezde çok uzak bi bahane bulmam lazım yoksa utanırım wjsjw
tarafından
Anladmmm gazan mübarek ola :d
0 oy
tarafından
Kuzum heycaninin içimde hissediyorum midem bulanıyor kusuyorum diyorsun en büyük belirti bu ama lekelerin çok surmemesi lazım ne yap ne et git kuzum doktora 
tarafından
4 gün sürdü dun bitti abla,gitmeye calisicam bakalım inşallah o kadar yolu cekfigime değer☺☺❤
tarafından
İnşallah canımın içi ☺️❤️
tarafından
Test söyledim abla inşallah unutmaz da alır❤
tarafından
İnşallah kuzum hayırlı haberler al inşallah yaz bana☺️❤️
tarafından
Kaderimmmm ne oldu :( niye misafir yazıyor
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Canım ben ilk 3 haftalıkken hissettiklerim aşırı yemek yiyordum doymuyordum hiç sabah bulantım vardı rengim vs bembeyaz olmuştu boyleydim caanim ben bulantidan anladım gittim test verdim 32 çıktı sonucum
tarafından
Ay inşallah bende hamileuimdir canimmm❤❤❤
(1,224 puan) tarafından
İnşallah kuzum benim şimdi bebişimi kucağıma aldım 2 aylık Allah hayırla sağlıkla kucağına aldırsin canım benim ❤️❤️❤️
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Test yapinca bizede haber ver kuzum.hadi hayrlisi olsun 
tarafından
Hemen haber edivem canim❤❤
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Yaaa inslhhh vardir cnm benim test yap kiss nolcak butun belirtilerin var test yap veya kan ver eger bisii varsa riske atma kyzum
tarafından
Insallah canim bemim❤❤❤❤
(1,266 puan) tarafından
Olursa mesaj at bana kizz
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Benim en erken belirtim daha adet bile geçmemişti hapsirirken veya öksürdugumde kasigima sancı giriyordu ordan hemen anlamıştım var birşeyler 
0 oy
(843 puan) tarafından
Hiç bir belirtim yoktu sadece adet olmamıştım kendim evde test yaptım pozitif çıktı sonra doktora gittiğimde 8 haftalık olmuştu sonra bulantılarım kusmalarim başlamıştı hakkında hayrlisi olsun inşallah canım:)
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Hazır mısın ?

Biz nerden bilelim :)))
tarafından
Biliyordum sjsjjs
(7,448 puan) tarafından
Canım şaka bir yana belirtiler benziyor ama bir kan vermekte fayda var hayırlı olsun kalbine göre versin Allah inşallah :)
0 oy
(49 puan) tarafından
Sana bir öneri vereyim ama kesin sonuc verirmi bilmem eskilerden bir yöntem idrarini bir kaba koy 1 çay kaşığı içine karbonat at eğer aşağıdan yukarı küçük küçük baloncuklar görürsen gebelik var derler hiç bisey olmazsa negatif derler lakin en önemlisi gebelik testi kan testi :))
0 oy
(12,055 puan) tarafından
Canım ben daha yeni geçtim 5 haftalık döneminden şuan 10 haftalığım bende 8 e kadar belirti yoktu ama seninkiler gebelik belirtileri inşallah vardır biraz daha bekle bakalım ☺️
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Kiz noldu uyeliyini sildirfinmi? 
0 oy
tarafından
Senin bu saydıkların ben de 6 haftada başladı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 358 göst.
22 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Aysen.aycan (1,386 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 480 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 878 göst.
18 Ocak 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Pembe cicegim (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,399 soru

24,085,347 cevap

331,438 kullanıcı

...