0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (2,262 puan) tarafından
Kızım 28 aylık. Nasıl bıraktırıcam emziği aşırı düşkün. Yardımcı olur musunuz kızlar:(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kendisi ne zaman isterse o zaman bırakıyor, bir anda nefret etti ve aynı gün iki emzik ısırdı parçaladı. Asla istemedi ondan sonra, ben de anlamadım :D

(2,262 puan) tarafından
Kaç aylıktı cnm ya?
tarafından
18 aylıktı.
(2,262 puan) tarafından
28 aylık cnm ya. Yani büyüdü artık. Kafayı yiyor emzik için kendi bırakcak gibi değil
tarafından
Bırakır merak etme. Uyurken falan vermemeye çalış.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ucunu falan demiyorlar ya canım öyle yapsan
(2,262 puan) tarafından
Yarın öyle yapıcam cnm. Ya kolik bir çocuktu. Yoka emziğe alıştırmazdım
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Ucunu kes ememeyınce mecbur begenmeyıp bırakır
(2,262 puan) tarafından
Denedin mi bu şekilde cnm? Denediysen çok sıkıntı oldu mu?
(2,704 puan) tarafından
Hayır canm denemedım bızımkı emzık almadı:)cok ugrastm ama kullanmadı ablamalrdan bılıyorum biri uucnu kesmıstı ıkı cocugundada oyle yaptı oda tutmayınca bır ıkı denedı ettı sınırlendı derken sogudu attı.diğer ablamda direk çöpe koydu isteyince meyve emzıgını verıyodu oda onla yetındı onuda zamanla ıstemedı zaten öyle unuttu
(2,262 puan) tarafından
Yarın ilk iş ucunu kesicem çok sağol cnm:)
(2,704 puan) tarafından
Hadı hayrlısı baklm:)
0 oy
(590 puan) tarafından
ay ben instg bitane postta gordum asiri hosuma gitti psikologlar yazmis ona emzik perisinden bahset emzik perilerinin olduguna inandir bi gun emzik perisi gelcek de emzigi birlikte biyere koyun ve emzik perisi emzigini alip sana hediye vercekde emzigi yok et ve cocuguna bitane hediye al koy oraya belki ise yarar :)))
(2,262 puan) tarafından
Bu kadar iyi anlar mı cnm ya beni :))) bilemedim ama çok güzelmiş emzik perisi :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 161 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,431 soru

24,072,266 cevap

330,734 kullanıcı

...