0 oy
323 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (233 puan) tarafından
Kizlar panik atak olup hergun kalbi sıkışan varmi?hergun acile kosmaktan yoruldum artik

6 Cevaplar

+1 oy
(659 puan) tarafından
İzzet güllü'nün videolarını izle bakış açın degisecektir. 
(233 puan) tarafından
Tekrar piskiyatriye gittim paxera ve nernium diye 2 ilac verdi insaalah iyi gelir
(659 puan) tarafından
İlaç kullanıp kullanmamak sana kalmış. Ama bıraktığın zman yine aynı oluyorsun.
(233 puan) tarafından
Siz devam ediyormisunuz ilaca
(659 puan) tarafından
Hayır bıraktım ben. Düşüncelerimi degiştirdim ilaçla nereye kadar sürecek ki böyle olmaz hasta olmadığıma inandırdım kendimi. Dediğim psikologun videolarını izledim her gün.
(233 puan) tarafından
Bravo size zaten dusunceler degisse hersey degisecek iyilesmek banada nasip olur insaallah
-Reklam-
0 oy
(308 puan) tarafından
Beeen destek almalisin kesinlikle
(233 puan) tarafından
Neler yasiyorsun anlatirmisin lutfen piskologa gittim daha kotu oldum biraktim piskiyatriye gittin remeron diye bi ilac verdi ama ben hergun öluyorum
(308 puan) tarafından
Basım agrisa beyin kanamasi mi geçiriyorum diye düşünürüm sırtım ağrısa kalp.krizi nefesim daralsa akciger kanseri bunun gibi seyler bende her seferinde dr a gidiyordum zamanla gittigim dr lari beğenmeyip proflara gitmeye basladim onla da yetinmeyip sonuclari ayni branstan farkli kişilere göstermeye basladim köye kente bile gidemez olmuştum burda yakında hastane yok bişey olsa yetişemem diye hep ölüm korkusu çocuklarım annesiz kalacak korkusu böyle yaşıyordum lustral kullanıyorum psikologa gidiyorum daha iyiyim
(233 puan) tarafından
Bendede hastalik hastaligi ile baslamisti  sonuc simdi hergun kalbim sıkısiyor acile gidiyrim birsey yok 7 defa kalp doktoruna  gittim birsey yok ama elimden gelse gene giderim bulamiyor diye aklim oyun oynuyor hasyim kalpten 7 defada bulamadilar diyorum cok zor ya
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Neden destek almıyorsun 
(233 puan) tarafından
Piskologa gittim konystukca daha beter oldum piskiyatriye gittim ilac verdi ama ise yaramiyor ki hergun her dakika kalbim sikisiyor uykudan uyaniyorum o derece
(1,828 puan) tarafından
Canım ilaçların etkisi en fazla 1 hafta sonra etki ediyor bende öyleyim malesef
(233 puan) tarafından
4 aydir kullaniyorym
0 oy
tarafından
Barış muslu travma nasıl çalışılır videolarını izle çokca. Panik atak olan biri vardı şimdi bulamam. 

Çoçukluk travmasını çalışdıktan sonra bu sorununu yenmiş
(233 puan) tarafından
Tamm bakicam tesekkurler cok zor durumdayim
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Ben değilde kardeşim çocukluğundan beridir bu hastalığı yaşıyor . psikiyatri tedavisi alıyor yıllardır .ilaçlar vs çok yıprandı gencecik ama içi öldü resmen .Allah yardımcınız olsun 
(233 puan) tarafından
Aminnn cok zor cok yasayan bilir tum hayati alt ust ediyor
0 oy
tarafından
Ben yasiyorum Allah a sukurler olsn az bisede olsa duzelmeye başladı tek tedavim bol bol kuran okumak o cok iyi geliyor
(233 puan) tarafından
Gwne acile geldim ya kalbim sıkisiyor
tarafından
Allah yardimcn olsn malesef ki psikolojikmen hep ne.kdr acilede gitsen fayda etmiyor bende gitmstm ama bostur
(233 puan) tarafından
Aynen oyle gidiyorsun ekg cekiyrlar kan aliyorlar bisey yok

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 344 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 304 göst.
0 oy
0 cevap 120 göst.
26 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu
0 oy